Alvin And The Chipmunks Di Resorts World Genting

Bagi mempromisikan movie Alvin and The Chipmunks: The Road Chip pada 24 Disember 2015 Resort World Genting telah membuat concert khas sempena Hari Krismas dan Cuti Sekolah secara live bermula 1 Disember 2015 sehingga Januari 1 2016

Acara ini akan membawa keseronokan sempena cuti sekolah dan Krismas bukan sahaja untuk anak-anak tetapi untuk seisi keluarga dan terutama kepada peminat Chipmunk. Alvin, Simon dan Theodore akan berada di sini untuk menyambut anda bersama-sama dengan Brittany, yang membuat lawatan pertama beliau ke Malaysia!

Pelbagai aktiviti dan permainan Alvin berkaitan di kedai tetapi acara utama adalah aktiviti Race Against Time dengan Alvin dan Chipmunks di mana pemenang akan berpeluang untuk membawa pulang lawatan keluarga ke Australia!

Alvin and The Chipmunks ‘Krismas Konsert

Dijadualkan berlangsung dari 1 Disember 2015 hingga 1 Januari 2016, acara muzik-dan-tarian mega ini menjanjikan banyak gelak ketawa dan menyeronokkan. Alvin, Simon, Theodore dan Brittany akan menggosok bahu dengan peminat mereka di atas pentas semasa sesi ‘Meet and Greet’  di Times Square. Pastikan anda membawa keluarga anda untuk ini Konsert Must-Watch Krismas!

Pertunjukkan secara live dan sesi ‘Meet And Greet’ diadakan setiap hari, kecuali hari Isnin. Pertujukkan ialah pada :

12:00-12:30,

17:30-6:00, dan

7 malam hingga 7.30 malam.
  


Pakej Keluarga Adventure & Tea Party (Weekend sahaja)

Sejak Alvin & The Chipmunks akan sekitar selama sebulan, mengapa tidak merancang menginap hujung minggu di First World Hotel dengan keluarga dan rakan-rakan.

Pakej bertajuk Pengembaraan Keluarga boleh didapati di RM175 nett pada hari bekerja dan hujung minggu untuk hanya RM290 nett yang datang dengan tiga bilik XYZ Deluxe untuk dua orang dewasa dan dua kanak-kanak. Bukan itu sahaja, pakej ini juga termasuk khas Krismas Tea Party di Terrace Coffee ada pada 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 dan 27 Disember 15:00-4:30 semata-mata untuk keluarga empat iaitu dua orang dewasa dan dua orang anak, salah satu percuma percetakan foto, persembahan secara langsung di Time Square, First World Plaza dan diskaun 20% untuk tiket VIP ke  Residen Show, ED Alonso Psycho Circus Sihir & Mayhem atau Rafael mempersembahkan: Magical Mystery Show.

Race Against Time dengan Alvin and The Chipmunks: The Chip Road – Satu permainan yang tidak boleh dilepaskan!

Alvin and The Chipmunks juga akan membuat kehadiran mereka dirasai di First World Plaza Universal Walk mana Pengalaman Chip Road dijadualkan akan diadakan, serentak dengan pengeluaran filem ini  pada Hari Krismas.

Kemasukan ke acara ini terbuka kepada semua First World pelanggan Wristband Indoor, pelanggan SnowWorld, Genting Ganjaran ahli atau menebus di mana-mana iKiosks dengan 500RP.

Kemuncak utama adalah Race Against Time dengan Alvin and The Chipmunks: Pengalaman Chip Road di mana pemenang berpeluang untuk membawa pulang perjalanan untuk keluarga empat ke Australia. Pertandingan ini, dari 1 Disember 2015 hingga 3 Januari 2016, melibatkan tugas-tugas yang menyeronokkan dan pertandingan mencabar melalui Facebook.

DSC_1165 (Copy)

Bukan itu sahaja. Dibuka kepada orang ramai adalah permainan Memori Chipmunks yang menyeronokkan yang akan meletakkan memori anda untuk menguji atau menyertai aktiviti Pengenalan ganjaran mingguan Paw-sitive untuk memenangi eksklusif merchandise filem bernilai sehingga RM300 setiap satu! Ini Krismas, terpesona juga dengan bagasi bertemakan Pokok Kami diilhamkan oleh Alvin and The Chipmunks: The Chip Road. Untuk anda yang menulis ucapan kepada keluarga dan rakan-rakan Selamat Hari Krismas, mudah sahaja hanya dengan menulis mesej kepada mereka dan menggantung mereka pada Chipmunks Krismas pokok Ucapan untuk membuat mereka berasa istimewa.

DSC_1155 (Copy)

Semua ini berlaku di World Plaza First Universal Walk dari jam 10 pagi hingga 12 tengah malam. Nasib Alvin, Simon dan Theodore  adalah di tangan anda, bertenang dan memberi tumpuan dan anda mungkin berpeluang untuk memenangi diri anda dan keluarga anda perjalanan ke Australia pada musim cuti ini! Tunggu apa lagi dan menyertai kami untuk cip-perific Krismas! Jumpa awak di sana!

DSC_1173 (Copy)

Trick Art Decoration at Rainforest: First World Hotel Lobby

Dengan mempunyai sorakan Krismas yang menyeronokkan termasuk  bangyak mengambil banyak gambar dengan hiasan yang menarik. Di Rainforest yang terletak di First World Hotel itu hanya apa yang anda boleh harapkan. Seluruh kawasan hampir 800 meter panjang dan akan menampilkan sekurang-kurangnya lapan kawasan yang berbeza yang menggambarkan Alvin dan Chipmunks Semangat Krismas dan keseronokan di kedai-kedai, di bandar dan di satu pihak dengan latar belakang coupe merah dan banyak lagi.

Mengharapkan menyeronokkan untuk seisi keluarga dan rakan-rakan di kawasan ini ditubuhkan khas.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03-27181118 atau layari www.rwgenting.com.

DSC_0525 (Copy)

 

Related Post

Leave a Reply