Event

Santai Teh Tarik Tourism

Santai Teh Tarik Tourism

blog, Event, Feature On
Sabtu lepas saya dijemput untuk menghadiri ke Santai Teh Tarik Tourism Edisi ke-3 di cafe Rich Bole Shah Alam yang dianjurkan oleh MY E&L Event dengan kerjasama Islamic Tourism Center. Rupa-rupanya program bual bicara ini sudah masuk ke Edisi ke-3 so bermaksud dah 3 kali dianjurkan. Saya sememangnya suka dengan program yang berbentuk bual bicara atau perbincangan tentang sesuatu isu kerana di situ kita boleh bertukar-tukar fikiran dan juga mencetuskan pelbagai idea. Program ini berlansung dengan suasana santai  nama program pun Santai Teh Tarik Tourism so mestilah secara santai di sebuah cafe Rich Boleh, Plaza Azalea Shah Alam dan bilangan perserta juga terhad kerana program ini adalah lebih bersifat fokus kepada 'networking' dan juga 'sharing knowledge'. So dari segi konsep dan ide
Sekitar Festival Belia Putrajaya 2015

Sekitar Festival Belia Putrajaya 2015

blog, Event
Seperti tahun-tahun sudah Festival Belia Putrajaya 2015 di sambut sempena Hari Belia Negara  bertemakan "Talent Showcase", selaras dengan falsafah baru Rakan Muda yang akan berfungsi sebagai penjana pembangunan bakat belia. Mengikut website rasmi Festival Belia Putrajaya Rakan Muda memainkan peranan penting dalam memberi peluang kepada belia secara menyeluruh tanpa sempadan. Dengan merapatkan jurang antara bandar dan luar bandar, pendapatan keluarga, budaya dan antara kaum yang wujud, tujuan mentor Rakan Muda adalah untuk menjadi pemangkin kepada program pembangunan bakat untuk semua belia Malaysia. Mentor-mentor juga telah menggunakan peluang untuk menjangkau belia yang kurang bernasib baik dan bermasalah untuk memberi inspirasi kepada masa depan mereka. Untuk tahun ini Festivakl Be
Berbuka puasa De Palma Hotel Shah Alam bersama blogger

Berbuka puasa De Palma Hotel Shah Alam bersama blogger

Event, food
           Unik dan menarik itu lah yang boleh saya kata De Palma Hotel Shah Alam dalam menyajikan juadah berbuka perpuasa dan aktiviti berbuka puasa. Terdapat lebih dari 135 juadah berbuka tetapi saya tak lah makan banyak mana pun sebab ruang tak muat hahahaha. Saya pilih yang saya jarang makan , yang pasti daging panggang menjadi pilihan saya , masakan India , Nasi Ayam , 'Western food' pun , lauk orang kawin dan mcm-mcm lagi . Tetapi dalam2 banyak masakan yang dimasak disitu saya mencuba Bulgogi iaitu daging goreng campuran sayur memang sedaplah rugi siapa tak cuba hehehe . Chef yang masak tu cakap itu adalah menu Korea, so kepada peminat filem Korea boleh cuba makan Korea di sini. Biasanya saya kat hotel memang jarang makan nasi , tp kali ini nak jugak makan sikit so amik jugak Nasi A
4th George Town Festival Commemoration in Month-long Celebration

4th George Town Festival Commemoration in Month-long Celebration

Event, Malaysia
On July 7, 2013, George Town, the capital of Penang State in Malaysia, will be commemorating its 4th year of being included in the UNESCO World Heritage Listing. Through the month-long George Town Festival (GTF) which began in 2010, people from all walks of life throughout the world will be coming together to this place to witness amazing performances in the fields of arts, music, dance, theatre, and opera. The GTF is also attended by international media giants like CNNgo, The New York Times, and Wall Street Journal who cover it for the world to see. This year, a lot activities and exhibits have been prepared for everyone to witness. The following are the highlights and the dates that they will be featured: Bambu at the MPPP Town Hall (June 7 to July 7). The Joko Avianto instal...
Wesak Eve Procession & Wesak Day

Wesak Eve Procession & Wesak Day

Event, Malaysia, Uncategorized
Wesak Day is considered to be very important for Buddhists around the world. On Wesak Day, Buddhists all over the world celebrate events of significance to Buddhists of all traditions: Wesak eve ( Thursday ) 23 May 2013 Wesak Day 2013 Procesession in Melaka Time : 7.00pm until might night Organizer : SKE Temple / State Gov of Melaka .The event saw the participation of about 2,000 people from various Buddhist societies and schools in Malacca. Joining the procession were 40 elaborately decorated and brightly lit floats. The procession started at the Seck Kia Eenh Temple in Gajah Berang and passed through several roads including Jalan Tun Ali, Jalan Kota Laksamana and Jalan Tengkera. School bands, kindergarten students, dragon and lion dance troupes and devotees young and old took part in th...
Datuk Chachar Festival’s the unique of Malacca 2013

Datuk Chachar Festival’s the unique of Malacca 2013

Event, Malaysia, Melaka, Uncategorized
Datuk Chachar is actually the Sri Muthu Mariamman Festival. The Sri Muthu Mariamman Temple is located at the Chitty village in Jalan Gajah Berang. This temple is the famous place among the Melakan as the centre that offers treatments for those suffering Chicken Pox, (Malay known as Cacar), shingles or herpes. This festival is a week long affair in late of April or early of May.The devotees that carry the kavadies must perform a cleansing ritual. Among the rituals are fasting from eating read meat for 10 days before the festival, abstaining from having sexual relationship, perform prayers and chanting. The festival begin.... Everyone (especially the kavadi carriers) will gather at the Sri Poyyatha Vinayagar Moorthi Temple as early as six in the morning for prayers and cleansing rit...
Bazaar Outdoor 6 – 7 Oktober 2012

Bazaar Outdoor 6 – 7 Oktober 2012

Event
Menjemput sahabat2 outdoor dan Backpackers ke Bazaar Outdoor. Macam2 ada Masa : 9.00 Pagi – 9 Malam ( Sabtu – Ahad) Tarikh : 6 – 7 Oktober 2012 Tempat : Bangunan TCM, Jalan Tupai 20/16, Shah Alam. https://www.facebook.com/bazaaroutdoor  https://maps.google.com.my/maps?q=3.056889%2C101.539271&hl=en&num=1&t=h&gl=my&z=17Aktiviti : Tentatif Program : 6 Oktober 20120 :  11.00 AM - 'Sharing Session' bersama Bekas Pendaki Everest .  14.00 PM - Kepentingan Kemahiran Berenang dalam aktiviti rekreasi dan Apa itu Life Saver. 7 Oktober 2012 :  10.00 AM - Bazaar Outdoor berjalan seperti biasa "Think About Your Next Trip"
Future Music Festival Asia

Future Music Festival Asia

Event
Fresh from a record breaking series of sold out Australian festivals, Future Music Festival spreads its wings to Asia in March 2012, taking along all the endless fun, energy and forward thinking sounds that Australian music fans have come to know and love. The destination of choice for its debut is, Kuala Lumpur, Malaysia! We present to you for the first time in Asia, Future Music Festival Asia. First established in 2006, the mighty Future Music Festival has become engrained in the hearts of music and culture loving youth Australia wide and is deemed an essential on the annual festival circuit. The multi Award Winning Future Music Festival is renowned not only for delivering the biggest acts in the universe, but also the brightest stars of tomorrow. World class acts that have graced t...
Visit Malaysia Year (VMY) 2007 Grand Launch

Visit Malaysia Year (VMY) 2007 Grand Launch

Event
Taman Tasik Titiwangsa is one of the most popular metropolitan recreational parks located in the northern part of Kuala Lumpur. Taman Tasik Titiwangsa near with Istana Budaya, National Gallery, Sutra Dance Theatre and a little further on, the National Library. In conjuntion Visit Malaysia 2007 they will be celebration with a grand launch! Locals and foreigners alike can have fascinating glimpses of what Malaysia has to offer in 2007. Cultural shows, exciting performances and a host of other programmes will kick-start the launch and offer great fun and entertainment for everyone. A dizzying array of events awaits visitors all year round. Make Malaysia your holiday destination in 2007! For more information : Venue: Titiwangsa Lake Gardens, Kuala Lumpur Phone: 603-2693 7111 Fax: 603...