Sponsored

DASHING SPORT – Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif

DASHING SPORT – Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif

Article, Sponsored
DASHING, jenama produk penjagaan diri lelaki kini melancarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelaki yang aktif iaitu DASHING SPORT. Rangkaian DASHING Sport pasti memenuhi kehendakan lelaki aktif yang inginkan deodorant dan pewangi yang maskulin, segar dan sesuai dengan kehidupan aktifnya. Lelaki DASHING mempunyai aura yang menampilkan keyakinan dan sifat maskulin. Wangian baharu ini memberikan kesegaran maskulin namun masih mengekalkan ciri esen moden. Eau De Toilette DASHING SPORT mempunyai komposisi sensasi yang mengujakan dengan aroma “sporty” dan gaya ranggi yang sangat sesuai untuk lelaki yang berani menyahut cabaran dan kekal aktif pada masa lapang. Berpeluh merupakan satu perkara yang biasa. Samada berjalan ke kereta, menghadiri mesyuarat, bersenam di gim, atau m
Jam Kiblat Sensor Automatik Untuk Travel

Jam Kiblat Sensor Automatik Untuk Travel

blog, Featured, Sponsored, Travel Gear, Travel Tech
Apakah barang yang barang atau gadjet yang akan kita bawa bila travel? Biasanya orang akan bawa telefon, camera dan power bank. Kalau orang macam aku ini mesti ada jam bila travel. Kalau tak pakai jam rasa lain macam sebab aku pakai jam tangan sebelah kiri so kalau tiada rasa kosong pada tangan sebelah kiri. Anyway aku nak share jam yang baru aku miliki iaitu Jam Qiblat Sensor jenama F&A. Sebagai traveler memang perlukan jam qiblat sebab agak sukar nak cari arah kiblat bila  nak solat semasa travel. Sebelum ni pernah ada jam kiblat jenama casio then tertinggal dalam tandas di stesen minyak dalam trip 28 hari Indochina on the way dari Aran ke Phanom Penh. Kira sedekah jelah siapa yang terjumpa. Bila dapat jer jam ni F&A terus pakai tanpa melihat buku panduan jam dalam beberapa min
Traveler’s Power Pack INNERGIE Sudah Berada Pasaran

Traveler’s Power Pack INNERGIE Sudah Berada Pasaran

blog, Event, Sponsored, Travel Tech, Uncategorized
Akhirnya produk INNERGIE secara rasminya telah dilancarkan dan boleh di didapati di berberapa kedai seperi Tundermatch, AllIt , Harvey Norman dan beberapa kedai komputer & Mobile phone di Low Yat dan Digital Mall. Untuk pembelian online boleh dapati di Lazada. Kalau anda ada baca post sebelum ini saya ada buat review bagi produk INNERGIE Life Hub Plus sangat sesuai bagi traveller seperti saya yang bawa pelbagai gajet dan memerlukan charging yang cepat. Produk INNERGIE adalah brand dari Delta umpama Toyota mengeluarkan kereta jenama Lexus. So lebih kurang macam tulah. Rupa-rupanya syarikat Delta ini telah diasaskan di China sejak 1971 dan sudah mengeluarkan pelbagai produk 'Power Electronik, Energy Management dan Smart Green Life'. Boleh tahan jugak syarikat Delta ini k...
Travel adapter untuk pelbagai guna semasa bercuti atau mengembara

Travel adapter untuk pelbagai guna semasa bercuti atau mengembara

blog, Sponsored, Travel Tech
Seringkali perkara yang perlu difikirkan jika pergi travel mesti kita akan fikir gadget yang dibawa. Jika banyak yang bawa maka banyak adapter nak kena bawa dan secara tidak lansung menambah beban beg kita. Ada yang lebih extrem dia akan bawa extension wayar  tetapi setakat ini saya masih belum pernah bawah lagi lah, berat beg saya. Biasa bila saya travel, saya akan bawa gadget seperti handphone, ipad, powerbank, Kamera DLSR atau Xiomi Yi Cam seperti gambar di bawah. Mesti banyakkan, biasalah nak tangkap gambar moment2 yang penting dan menarik. Tetapi masalah lain akan ditimbul di mana saya perlu membawa adapter yang banyak jika saya hendak charge dalam masa yang sama. Perkara ini berlaku kepada saya semasa saya travel Indochina selama 28 hari di 5 negara di mana saya terpaksa ch