Cerita Faiz Saaid Ke California

Hahahha, bila shaklee kata ada 300 delegasi ke bumi california, memang dasyatlah kan. Hahha, ni semua pengalaman yang tak boleh dilupakan, antara yang paling gile ialah video kompilasi bebudak ireach gila 360 nih. Yang the making je. Korang tengok yang betul nye kat ireach HD. Hahhaa, beberapa hari di bumi uncle sam, dari Los Angeles sampai ke San Francisco, memang gile.

Cuti kali ini memang bezalah, sebab semuanya shaklee sponsor, bagi duit makan, dan melawat tempat best macam disneyland, universal studio, hollywood walk of fame, dan macam-macam tempat lagi. Kat San Francisco, bolehlah melayan tengok Golden Gate Bridge. Hahhaa, jambatan paling cool, kalau kata pergi San Francisco, tak boleh lah kalau tak singgah situ.

Trip shaklee ni senang, makanan halal semua ok, semuanya ikut jadual. bab makan memang the best. Lagi pengalaman tak boleh dilupakan bila pergi muzium sains california. Sebab malas nak bershopping, jadi saya dan abang halim, kitorang je ireach yang melayan muzium sains dekat sana. hahaha, sambil tuh boleh pening kepala nak cari fish and chips takda, oh rupanya diorang makan cod and chips, hahaha. itujelah makanan yang diyakini halal.

Antara aktiviti paling gile ialah melawat hard rock cafe, dan ambil gambar gitar, hahaha, ni memang banyak gile koleksi gitar, hahaha, lepas tuh berkenalaan dengan SID Canada, bagi demo kat orang putih, hahaha. Ada rezeki, tahun ni kita pergi jepun, lepas tuh tahun depan ke US lagi. Usaha tangga kejayaan, mari kita.

Related Post

Leave a Reply