Rahsia 13 Langkah Mudah Untuk Menjimatkan MASA dan WANG Mengelilingi Indochina Terbongkar!

Satu-satunya ebook di Malaysia tentang panduan bagaimana hendak travel di Indochina  berdasarkan pengalaman sebenar penulis mengelilingi Indochina di 10 bandar dan  5 negara iaitu Cambodia, Vietnam, Laos , Thailand dan Malaysia dalam masa 28 hari.

ebookcoverindochina3

Mengapa Anda Harus Miliki

Adakah soalan-soalan ini mengenai diri anda?…

RAGU-RAGU ?

Dengan adanya ebook anda akan rasa lebih yakin untuk mengembara Indochina kerana semua maklumat di dalam ebook dapat membantu anda mengembara dari mula sehingga tamat

TIADA ITINERARY ?

Terdapat beberapa itinerary yang anda boleh jadikan sebagai panduan sepanjang mengelilingi Indochina. Anda juga boleh menyusun sendiri itinerary anda mengikut tempoh dan kos perbelanjaan anda.

TAKUT SESAT ?

Dengan adanya gambar rajah berbentuk peta akan memudahkan anda bergerak dan memberi gambaran jelas bagaimana pergerakan akan berlaku sepanjang trip Indochina anda.

PENAT MENCARI INFO ?

Anda tidak perlu membuang masa berminggu-minggu untuk membuat perancangan trip Indochina sebaliknya dengan ebook ini hanya sehari sahaja. Jangnan risau dalam ebook ini semuanya ada.

TAKUT DITIPU ?

Dengan adanya ebook ini membantu anda menguruskan wang dengan baik. Selain daripada menjimatkan masa dan wang, ia juga dapat mengelakkan anda dari ‘scam’ atau penipuan terutama yang melibatkan wang.

NAK RUJUK MANA ?

Disertakan beberapa link-link laman web yang sesuai untuk dirujuk bagi memberi nilai tambah dalam trip Indochina yang bakal anda pergi.

Ringkasan Ebook Indochina

Dengan 46 muka surat  yang mempunyai 13 langkah merangkumi 8 perkara penting yang bakal anda perolehi apabila memiliki ebook ini di antaranya ialah

Perkara 1 – Tips : 13 Perkara Utama

Sebelum memulakan trip Indochina, anda perlu tahu 13 perkara utama atau panduan awal di antaranya tentang Solat, Pakaian, Makanan & Minuman, Kad Sim, Duit, Pertukaran Nilai Matawang, Pengangkutan, Penginapan, Peta, Komisen Berunding Harga dan Keselamatan Diri.

Perkara 2 – Itinerary

Di mana ingin bermula? Anda boleh bermula di Kuala Lumpur , Cambodia dan berakhir di tempat yang berbeza. Mungkin anda belum bersedia untuk 5 negara tetapi 3 negara pun boleh mengikut kemampuan dan masa anda.

Perkara 3 – Peta Panduan

Dengan adanya peta dapat memberi gambaran di manakah laluan yang harus diikuti dan anggaran masa boleh dilakukan dengan tepat. Secara tidak lansung dapat menjimatkan masa dan wang anda. Selain itu dapat mengelakkan anda dari sesat atau tersalah jalan.

Perkara 4 – Pengurusan Wang

Pengurusan wang amat penting untuk trip yang jauh. Di dalam ebook disertakan contoh kos perbelanjaan pengangkutan, tempat lawatan dan tempat tinggal. Dengan adanya contoh itu anda dapat membuat anggaran yang lebih tepat berapa kos kewangan yang perlu disediakan.

Perkara 5 – Tempat Menarik

Setiap negara ada keunikan tersendiri dan tempat yang harus dilawati terutama bangunan bersejarah. Dalam ebook ini dicadangkan beberapa tempat menarik yang harus dilawati di setiap negara.

Perkara 6 – Makanan Halal

Mencari makanan halal di bumi asing ini memang menyukarkan namun selagi ada yang beragama Islam pasti ada makanan halal. Dalam ebook ini disertakan info tempat-tempat makan halal yang boleh didapati sama ada di restoran atau pun di tepi jalan.

Perkara 7 – Laman Web

Disertakan beberapa link-link laman web yang sesuai untuk dirujuk bagi memberi nilai tambah dalam trip Indochina yang bakal anda pergi. Dengan adanya link akan membuatkan anda lebih faham.

Perkara 8 – Gambar Indochina

Di sertakan gambar yang menarik bagi memberi inspirasi kepada pembaca yang ingin menjelajah Indochina dalam mencari tempat-tempat yang menarik dan unik.

isikandungan

Beli Ebook Indochina Sekarang !

Dengan pelaburan RM 15, anda dapat mempelajari 13 Langkah Mudah dan Jimat Mengelilingi Indochina . Promosi ini hanya sementara dan akan dinaikkan bila-bila masa. Jangan lepaskan peluang!

Untuk Pembayaran Klik SINI