.

.

New
Кобур за мобилен телефон, Калъф За носене, Кожена Кобур, Съвместима с iPhone 11 Pro X XS, Калъф за Колан от Естествена Кожа с Клип, Калъф за мобилен телефон, Универсален Калъ?

Кобур за мобилен телефон, Калъф За носене, Кожена Кобур, Съвместима с iPhone 11 Pro X XS, Калъф за Колан от Естествена Кожа с Клип, Калъф за мобилен телефон, Универсален Калъф За мобилен телефон, Защитни Капаци

BGN 3.33

Налично
Налично

По-безопасно, този калъф е снабден с една солидна линия за колан U-образен тип плюс клип Предпазва и защитава телефон2.Сигурна магнитна закопчалка - предната магнитна закопчалка. Осигурява надеждна кацане на тялото пользовательа4.8 CM (3,0 "x 5,7 x 0,8").Освен това, конструкцията на затягане, съвместим с бърза инсталация и извадите, ви позволява да затегнете го на колана си. Мека вътрешна подплата предпазва вашия голям смартфон от надраскване. Предпазва телефона от повреди в резултат на падане или ударов6. Удобство, магнитна закрывающаяся клапата надеждно предпазва вашия телефон и на място.Отличителен материал : Естествена кожа Размер : 7.Сигурна магнитна закопчалка - предната магнитна закопчалка. Осигурява лесен достъп до телефонен пристанища и кнопкам7. Може да служи като моден аксесоар или декларация за личен стил.Не се притеснявайте, това няма да навреди на телефон.Този калъф за носене е универсална и е съвместима с 5,2-инчов телефон.Кожен калъф премиум-клас с вграден здрава кожена щипка за колан.Освен това, конструкцията на затягане, съвместим с бърза инсталация и извадите, ви позволява да затегнете го на колана си. 2-х двустранно поставяне - гайки за колан ви позволяват да зададете на този кобур. Позволява на потребителите бързо да отговарят на обаждания или съобщения, без да се търси телефон 10. Висококачествен кожен материал, приятен на допир, здрав, съвместим с продължително използване.Не се притеснявайте, това няма да навреди на телефон.Кобур за мобилен телефон - това е удобен и практичен аксесоар, който държи здраво и предпазва смартфон, осигуряване на лесен достъп и силна връзка.Подходящ за 5,2"модел е Съвместим с i Phone 11 Съвместим с i Phone X Съвместим с i Phone X Съвместим с Samsung Galaxy S10e S8 S9 S7 S6 S5 е Съвместим с Samsung Galaxy J5-2017 J5 (2015) J2 J3-J200 F е Съвместим с Samsung Galaxy A40 A5 е Съвместим с Xiaomi Redmi 6/4 / 4x Съвместим с Huawei P30/ P20/P20 lite/ P8/P9 е Съвместим с Huawei Honor 8 /Honor 10 е Съвместима с Sony Z5 Z3 Z4 XA F3113, X F5121, XA Dual, X performance е Съвместим с LG G5, G4 е Съвместима с BLU Studio X9 HD, Преглед на 1 Съвместим с Nokia 3 е Съвместима с Pixel Google.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория