Tag: Gadget

Jam Kiblat Sensor Automatik Untuk Travel

Jam Kiblat Sensor Automatik Untuk Travel

blog, Featured, Sponsored, Travel Gear, Travel Tech
Apakah barang yang barang atau gadjet yang akan kita bawa bila travel? Biasanya orang akan bawa telefon, camera dan power bank. Kalau orang macam aku ini mesti ada jam bila travel. Kalau tak pakai jam rasa lain macam sebab aku pakai jam tangan sebelah kiri so kalau tiada rasa kosong pada tangan sebelah kiri. Anyway aku nak share jam yang baru aku miliki iaitu Jam Qiblat Sensor jenama F&A. Sebagai traveler memang perlukan jam qiblat sebab agak sukar nak cari arah kiblat bila  nak solat semasa travel. Sebelum ni pernah ada jam kiblat jenama casio then tertinggal dalam tandas di stesen minyak dalam trip 28 hari Indochina on the way dari Aran ke Phanom Penh. Kira sedekah jelah siapa yang terjumpa. Bila dapat jer jam ni F&A terus pakai tanpa melihat buku panduan jam dalam beberapa min
Pocket Socks

Pocket Socks

Article, blog
Pocket Socks by Zip It Gear - Travel Security & Convenience Zip It Gear makes Pocket Socks for travel, exercise & everyday use. We want to move manufacturing to the USA and to upgrade our line. SECURE YOUR VALUABLES IN LUXURIOUS COMFORT Pocket Socks are a simple solution to secure your valuables when you are on the go.  Travelers use them to keep passports, credit cards, cash and keys out of reach from trouble making pickpockets.  Exercise enthusiasts use them to keep cash, the house key, ID and a credit card close by without having to worry about losing them. Our goal is to move manufacturing to the United States from Asia, to replenish inventory levels with new items and to get to the Travel Goods Show - a trade show that will allow us to relaunch the line in