.

.

New
Daimay Поничка Брой Балони Набор от Поничка Фолио Алуминиеви Балони Розово Поничка Майларовая Фолио Гелиевый Топка Кръгла Поничка Звезда Балони за Душата на Дете, Св?

Daimay Поничка Брой Балони Набор от Поничка Фолио Алуминиеви Балони Розово Поничка Майларовая Фолио Гелиевый Топка Кръгла Поничка Звезда Балони за Душата на Дете, Сватба, 1-ви Рожден Ден на Детето Вечерни Аксесоари

BGN 3.46

Налично
Налично

топка от фолио с пончиками, 1 брТози комплект украси за рожден ден е създаден, за да вие и вашето дете може да се организира чудесна парти по случай рождения ден, което само можем да си представим.Балони ще дойдат плоски (хелий в комплекта не са включени), просто трябва бавно помпане, започната от 90% от пространството балони, което ще позволи на въздушния кълбо напълно да се разшири.Подходящ за парти по случай рожден ден, фотография или ежедневния живот. Кръгли балони от фолио, 1 бр.Балони ще дойдат плоски (хелий в комплекта не са включени), просто трябва бавно помпане, започната от 90% от пространството балони, което ще позволи на въздушния кълбо напълно да се разшири.Комплект бижута за рожден ден включва 32-инчов топка от фолио с цифри, 1 бр. топка от фолио с пентаграма, 2 кръгли топка от фолио, 1 бр.Използвайте го за украса на парти за рожден ден, направете си парти, по-ярка.Комплект бижута за рожден ден включва 32-инчов топка от фолио с цифри, 1 бр.Просто напълнете балони с хелий или за въздух, да се радват на траен и уникални декорации за партита!. балон от фолио с пентаграма, 2 бр. топка от фолио с пентаграма, 2 кръгли топка от фолио, 1 бр.Всеки обект е разработен по поръчка и добре обработена, за да направят този специален ден максимално красива и впечатляваща.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория