.

.

New
6 БР. Балони от фолио с плодове от Авокадо, Хавайски балони Luau, Гелиевые топки с Авокадо, за Тематични партита с Авокадо, Рожден Ден, Мексиканска Фиеста, Украса за пар?

6 БР. Балони от фолио с плодове от Авокадо, Хавайски балони Luau, Гелиевые топки с Авокадо, за Тематични партита с Авокадо, Рожден Ден, Мексиканска Фиеста, Украса за парти, декорация за детската душа с панделка (Авокадо)

BGN 4.19

Налично
Налично

?Че можете да получите : в комплекта са включени 5 парчета фольгированных топки с тематични авокадо, включително голям балон във формата на авокадо x 1бр, кръгли топки с шарени авокадо х2шт, балони във формата на звезда х2шт и хвърляне на зелени ленти ? Информация относно размера : Големи топки от авокадо имат дължина 21,62 инча, звездообразные и кръгли топки - 18 инча.Те могат да направят парти по-привлекателни и да дарят щастие на всички.Комплекти балони за партита с авокадо са подходящи за мексиканските на празници, на рождени дни, партита с плодов тема, хавайски партита, детски душове и т.?Че можете да получите : в комплекта са включени 5 парчета фольгированных топки с тематични авокадо, включително голям балон във формата на авокадо x 1бр, кръгли топки с шарени авокадо х2шт, балони във формата на звезда х2шт и хвърляне на зелени ленти. ?Издръжливи и надеждни : тези балони с декор от авокадо, изработени от качествена алуминиево фолио, която е трайна и лесно се разрушава от високата газонепроницаемости; Те имат блестяща и гладка повърхност, самоуплотняющиеся и запечатани, вкус и нетоксични, безопасни и дълготрайна употреба. ? Подходящите случаи : тези балони от фолио с авокадо и звездите са подходящи за много видове дейности, като мексиканска фиеста, хавайски парти luau, детски душ, парти по случай рожден ден, сватба, юбилей, абитуриентски вечер, парти "Обратно в училище", фестивални празници и други събития. ?Издръжливи и надеждни : тези балони с декор от авокадо, изработени от качествена алуминиево фолио, която е трайна и лесно се разрушава от високата газонепроницаемости; Те имат блестяща и гладка повърхност, самоуплотняющиеся и запечатани, вкус и нетоксични, безопасни и дълготрайна употреба. ? Подходящите случаи : тези балони от фолио с авокадо и звездите са подходящи за много видове дейности, като мексиканска фиеста, хавайски парти luau, детски душ, парти по случай рожден ден, сватба, юбилей, абитуриентски вечер, парти "Обратно в училище", фестивални празници и други събития.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория