.

.

New
Вайълет и Гейл, Баба и Дядо, Подаръци за обяви за раждане на детето, Повишени до Баба, 12 мл, Чаша, Чаша за Вино, Баба, Подарък за Обявяване на бременността, за Нова Праб?

Вайълет и Гейл, Баба и Дядо, Подаръци за обяви за раждане на детето, Повишени до Баба, 12 мл, Чаша, Чаша за Вино, Баба, Подарък за Обявяване на бременността, за Нова Прабаби

BGN 9.93

Налично
Налично

♥ ПЕРФЕКТНИЯТ подарък за ОБЯВИ за раждане прабаби И дядовци - Нашият безшевни чаша за вино - перфектния подарък за обявяване на бременността, нова прабаби, бъдещите баби, баби прабабушке, идеи за подаръци за баби и дядовциСтрахотна идея за подарък за Бебе Reveal за нови баби, бъдещата прабаба, повишаване в ранг до баба, Нови баби и дядовци в 2021 година.♥ ПОДАРЪК на БЪДЕЩАТА ПРАБАБУШКЕ, КОЙТО ЩЕ се грижиш ГОДИНИ - този забавен нова чаша за вино прабаба в луксозна подаръчна кутия гарантирано растопит сърцето си.Изработен е от висококачествена хранителна неръждаема стомана 18/8 304. ♥ ВАКУУМНА ИЗОЛАЦИЯ-С ДВОЙНИ стени : Тази термокружка поддържа идеална температура на напитката в продължение на 3 часа топла и в продължение на 7 часа на студено.Идва с прозрачен капак, НЕ съдържа BPA.СИГУРЕН и ИЗДРЪЖЛИВ.Това несъмнено ще предизвика широка усмивка на бъдещите баби и дядовци. ♥ НАШАТА ГАРАНЦИЯ - Новите Ни подаръци за баби и дядовци са направени С много ЛЮБОВ. ♥ САМО най-ДОБРИТЕ БАБИ се ПОКАЧВАТ До БАБА - Нека тази КРАСИВА пътна чашата за кафе от чаши за вино в памет ще послужат като повод за СПЕЦИАЛЕН обяви за бременността на детето, Ден на майката на новата баба, на рождения Ден на баба Коледа, за подаръци прабабушке и дядо.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория