.

.

New
CLISPEED Подаръци за двойки, 8 бр., чанта с цип, Спортни Калъфи, Протектори и Аксесоари за носене, Ракети, Калъф за ракета, Калъф за гребла, Калъфи за понг от неопрен, Плажн?

CLISPEED Подаръци за двойки, 8 бр., чанта с цип, Спортни Калъфи, Протектори и Аксесоари за носене, Ракети, Калъф за ракета, Калъф за гребла, Калъфи за понг от неопрен, Плажна чанта-тоут

BGN 30.73

Налично
Налично

Пратката включва 8 x калъф Характеристики -Размер : 28,00 X21,00 X1,50 см/11,00 X8,25 X0 контейнер за ракетиКалъф за рекет на открито : калъф за ракета може да се превърне в практичен подарък за вашите приятели, които обичат да играят, и те ще бъдат много щастливи. малък и преносим, удобен за носене, отивате на състезание.За многократна употреба протектор : Дизайнът на своята практика с цип за рекет, гладка светкавица улеснява отваряне и затваряне.Калъф за рекет на открито : калъф за ракета може да се превърне в практичен подарък за вашите приятели, които обичат да играят, и те ще бъдат много щастливи. -Калъф за ракета може да се превърне в практичен подарък за вашите приятели, които обичат да играят, и те ще бъдат много щастливи преносим чехлам за ракети.За многократна употреба протектор : Дизайнът на своята практика с цип за рекет, гладка светкавица улеснява отваряне и затваряне. -Компактен размер и ниско тегло, и можете да вземете калъф за рекет на всяко място, където искате да използвате калъфи за събранието. -Удобен дизайн, този калъф за ракета е перфектното решение за тези, които искат лесно и удобно да се заемат със себе си в пътя калъфи за ракети за понг.ръкави за ракети за понг са Изработени от висококачествени материали, които могат да служат дълго време.синтетичен материал. -Избирайте от висококачествен и безопасен материал, който осигурява комфорт на допир и устойчив протектор за ракети. ракета за понг затваря и може ефективно да се използва ракета.Седалките за весело : Изберете от висококачествен и безопасен материал, който осигурява комфорт на допир и продължителна употреба.Аксесоари : Калъф за ракета с гребло, чанта за носене, гребла, чанта за ракети за понг на открито, чанта за аксесоари. -Материал : неопреновый калъф за работа на открито ракети-Калъф за ракета може да защити своята ракета от драскотини или щети, прави своя ракета последната защита за рекет.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория