.

.

New
Luxshiny 8шт Рафтове за съхранение на Хладилника Пакети За Подправки Органайзер Контейнер за Подробности Складови Стелажи За Съхранение на Висящи Рафтове Прозрачна Ч?

Luxshiny 8шт Рафтове за съхранение на Хладилника Пакети За Подправки Органайзер Контейнер за Подробности Складови Стелажи За Съхранение на Висящи Рафтове Прозрачна Чанта за Соса Кутия За Съхранение на Домашен Рафтове

BGN 0.67

Налично
Налично

Подвесная полк за хладилника : приятен и практичен инструмент за дома и кухнята за всяка домакиняКонтейнер за опаковките за напитки е Изработен от висококачествен материал, тя е здрава и практичен за по-дълга употреба.Висящи рафтове : Изработен от устойчив материал, който издържа на продължителна употреба. - Цвят : Кухненски хладилен шкаф с различен цвят.Контейнер за дребни неща в хладилника : Многофункционално съхранение на няколко места. - Приятен и практичен инструмент за дома и кухнята за всяка домакиня, която кутии-организаторите за хладилници.Кухненски хладилен шкаф Лесен и моющийся, държач за съхранение подходящ за повторна употреба., незабавно давайки им чистота.Контейнер за дребни неща в хладилника : Този компактен подвесная полк, със сигурност, е необходимо за всяка малка кухня.Може да се използва за съхраняване на пакети за подправки, настолен съхранение и т. Кутия за съхранение в хладилник : Лесен за използване, напълно използвайте пространство на вашия хладилник.Информация за стоки, Хладилник кутия за подправки с извънбордов дизайн, удобна за работа. - Материал : Полипропилен подвесная-часова рецепция. - Лесен за употреба, напълно използвайте кутия за съхранение на хладилника.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория