.

.

New
Cabilock 2 комплекта Окачен Засмукване Рафтове За Душата Caddy Пластмасов Органайзер за Паста за зъби Полк Разнообразни Монтира за купата на Планина за Четка за зъби, Бан?

Cabilock 2 комплекта Окачен Засмукване Рафтове За Душата Caddy Пластмасов Органайзер за Паста за зъби Полк Разнообразни Монтира за купата на Планина за Четка за зъби, Баня Цвят за Съхранение на Монтиране на Домакински

BGN 2.00

Налично
Налично

Поставка-органайзер за четка за зъби - вие можете да я използвате за съхранение на четка за зъби, паста за зъби, препарат за почистване, чаши, малки неща и т Описание на стоката, Държач за четка за зъби за баня Те са прикрепени към гладки повърхности.ДЪРЖАЧ ЗА четка за зъби в банята -той е лек и ви осигурява по-голяма транспорт. - Материали : SEBS + ABS + PC + AS. - Цвят : различни цветове. ПЛАСТМАСОВА поставка за четка за зъби - Вашата баня ще бъде чист и подреден.стенни поставка за паста за зъби, използвана за баня, пералня стая и т. стенен държач за четка за зъби Търсите поставка за четка за зъби?Ако е така, вижте тук. поставка-органайзер за четка за зъби Е висококачествена поставка-органайзер за четка за зъби, изработена от пластмаса, така и практически. - Тази летва е лесен за инсталиране и почистване, не изисква пробиване.Стенен държач за четка за зъби - идеална за съхранение на четка за зъби, чаши за измиване с шампоан, за да ги държи в чистота и сухота. - Размер : около 32 x 14 x 9 виж/12,59 x 5,51 x 3,54 инча. - Той е лек и ви осигурява по-голяма транспорт.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория