.

.

New
Набор от Блесков за устни Направете Свой Собствен Блясък За Ексфолиране на устни С Прополис, Предпазна Маска за лице-Ексфолианти, Подхранващ Хидратиращ 30 г Ягоди С?

Набор от Блесков за устни Направете Свой Собствен Блясък За Ексфолиране на устни С Прополис, Предпазна Маска за лице-Ексфолианти, Подхранващ Хидратиращ 30 г Ягоди Сух Балсама, Хидратиращо лечение За устни, Червено Червило

BGN 2.75

Налично
Налично

Той може ефективно почистване на Состарившуюся кожата Може да се използва както през деня, така и през нощта.Ставах сутрин, внимателно почистете увядшую на кожата и тя лесно ще падне.В опаковката има малка пръчка във формата на пръчки, които да вмъкнете в маска след употреба, което е удобно за следваща употреба. Редовната употреба може ефективно да намали броя на молив за устни.Дизайн - изчистен и компактен дизайн, подходящ вкус на Вашите момичета.Цвят : жълто и розово Забележка : ако се чувствате зле, моля, спрете използването. Той може ефективно почистване на состарившуюся кожата. Преди да нанесете червилото нанесете червило, за да я направи по-гладка. Редовната употреба може ефективно да намали броя на молив за устни. Особено ако ви харесва да се ползват червило в рамките на деня, измислете начин да направите устните си по-привлекателен през следващата нощ.Приятно Даде Това на Хората Около Вас, Като Малък подарък.Една нощ грижи се равнява на приблизително 10 дни от грижи. Естествени екстракти хидратира и защитава устните. Може да се използва както през деня, така и през нощта.Капацитетът на продукта : 30 грама опаковка Размер : 5,8x4x5,8 см Дизайн -изчистен и компактен дизайн, който ще си момичето.Той се използва За грижа за устните през деня И Възстановяване на Повредени и сухи устни през Нощта. 1 съд, е почти равен на 3 случаи на балсама за устни, което е много икономично.Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм Размер на опаковката : 5,8x4x5,8 см.Той се използва за грижа за устните през деня и възстановяване на повредени и сухи устни през нощта.Основните съставки в състава на нашата маска за устни влизат 4 основни съставки, включително екстракт от мед, екстракт от ягоди, пчелен восък и витамин е.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория