.

.

New
HANABASS 10 бр. Бутилка за Изстискване на Сос, с Мащаба на Plasticos Para Comida Опаковка за Зареждане Марули Графинчик за Зареждане Марули Бутилка За Устричного сос Бутилка за Из?

HANABASS 10 бр. Бутилка за Изстискване на Сос, с Мащаба на Plasticos Para Comida Опаковка за Зареждане Марули Графинчик за Зареждане Марули Бутилка За Устричного сос Бутилка за Изстискване на Мед Опаковка за Мед или

BGN 7.71

Налично
Налично

Изработени от висококачествен материал, така че е много лесен за почистване след употребабутилка за сос за изстискване Идеално за съхранение на кетчуп, горчица и пълнителите за салати.БУТИЛКА С ДОЗАТОР за СОСА - Бутилка лесно да се свива, което улеснява изстискване част на сос. - и бутилка не протечет, дори ако я накланя.Много полезно, за да бутилки с кетчуп са празни. - Конструкция на тежести осигурява по-удобно изстискване на необходимото количество салата салата от притежателя. празни БУТИЛКИ за СПРИНЦОВКИ - това е бутилка за съхранение, можете да ги използвате с доверие. ПРАЗНИ БУТИЛКИ ОТ под ПОДПРАВКИ - Конструкция на везната позволява по-удобно преса необходимото количество.Пратката включва 10 бутилки за соса Характеристики -Цвят : бял Опаковка за хранителни кетчуп-Размер (240 мл) : 18,00 X5,00 X5,00 см /7,07 X1,97 X1 Контейнер за изстискване на сос. -Материал : Полиетилен бутилка за изстискване - Запечатани капачката на бутилката, гладко и заостренное гърлото на бутилката, лесни за инсталиране на бутилката, за да се раздадат подправки.Описание на продукта Бутилка за соса Този предмет представлява бутилка за изстискване, направени от добри материали, за да може той да ви служи известно време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория