.

.

New
Zerodeko 4 Бр. Почистващи Принадлежности за Еднократна употреба Дюзи за Щеки Замяна Накрайник За Четка за Тоалетна Приставка За Тоалетна Пръчки Бензиностанция Смяна н?

Zerodeko 4 Бр. Почистващи Принадлежности за Еднократна употреба Дюзи за Щеки Замяна Накрайник За Четка за Тоалетна Приставка За Тоалетна Пръчки Бензиностанция Смяна на Четки За Баня, Смяна на Четки За Тоалетна Бял

BGN 6.96

Налично
Налично

НАКРАЙНИК за ЧЕТКА за тоалетна -мръсна четка с твърд косъм дълбоко почиства трудно достъпните места за блестяща баня; Подходящ за ежедневна употреба; Комплект от 2хигиенична четка за тоалетна Конфигурация с по-здрав косъм е подходящ дори за тоалетна чиния с ниски нива на почистване, а на твърда горна четина почиства място под ръб.Списък на пакетите 4 x глава на четка за тоалетна Характеристики - Четка може да се заменят лесно с четка за тоалетна. - Материал : Пластмаса за Еднократна употреба глави за щеки. - Размер : Около 9x8x8 см за еднократна употреба глави за тоалетни четки. - Цвят : на Бели Глави тоалетни пръчки. - Внимателно премахва петна, здраво прилепнала към резьбовому соединителю хигиенни четки за тоалетна.Описание на продукта Препарат за почистване на четки за тоалетна, Тази замяна корона сигурно се поставя върху дръжката на четка с резба връзка след отстраняване на старата глава. - Подходящ за повечето почистващи притежателите на регионални четки за домашно тоалетна.ЗАМЯНА ЧЕТКА за ТОАЛЕТНА - Не е необходимо да се замени цялата четка за тоалетна всеки път, когато тя трябва да реша.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория