.

.

New
Офис стол FelixKing, Ергономичен Работно стол с регулируема височина, Въртящо Компютърно Сетчатое стол с лумбална опора и откидывающимися подлакътници, Облегалка с ди?

Офис стол FelixKing, Ергономичен Работно стол с регулируема височина, Въртящо Компютърно Сетчатое стол с лумбална опора и откидывающимися подлакътници, Облегалка с дишаща мрежа (черен)

BGN 3.00

Налично
Налично

Подходящ за офис, стаи, кабинет и спалниПовече няма външна обернутой мрежа за облегалката, която лесно се носи.[Трехточечный преразглеждане] Удебелена укрепване печка осигурява висока устойчивост на стола. [Ергономичен дизайн ] Регулируема стол с висока облегалка е с ергономичен S-образен дизайн. [Многофункционален] Височината на стола да се регулира в съответствие с изискванията. [ Удобна повърхност] Ергономичен стол Felix King, изработени от естествена гъба с висока плътност, меки възглавници и дишаща мрежа.Благодарение на функцията откидывания на 30 градуса и структурата на разпределение на налягане, устойчив на натиск, той може да намали натиска на тялото си.Последна актуализация е заоблен дизайн на задната дизайн, по-триизмерен и стилен. В него може да се седи и да работи повече от 10 часа, готино и комфортно.Използвайте мека дишаща мрежа. намалява умората на потребителя, е подходящ за заседналия начин на живот.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория