.

.

New
2 елемента 0,4 инча x 164 Фута Стикер на линия цепнатините на пода от фолио, Водоустойчива Лента от фолио за плочки, Самозалепващи Декоративни оборудване запечатване н?

2 елемента 0,4 инча x 164 Фута Стикер на линия цепнатините на пода от фолио, Водоустойчива Лента от фолио за плочки, Самозалепващи Декоративни оборудване запечатване на Лентата, за да Конопатки за Всекидневна, кухня,

BGN 0.67

Налично
Налично

【Приятно украса】 Етикети на шевовете в ъгъла могат да променят скучен стил на къщата, да си стаи уникален и изтънчен вид и да изгради във вас нови усещания【Съдържанието на опаковката】 2 на руло фольгированных ленти за подови плочки имат 2 типичните цветове - златен и сребърен, 0,4 инча x 164 фута (0,01 x 50 м) за всяка лента, отговарящи на нуждите на домашен ежедневна употреба. 【Високо качество】 Направени от дебела фолио уплътнителни ленти за керамични плочки износостойки, водоустойчив и дълготраен. 【Широко приложение】 Може да се използва за декориране на стени, подови плочки, шкафове в хола, спалнята, банята, кухнята, офиса, трапезарията и много други, като направите стаята си по-елегантен и изравни.Обратна адхезия достатъчно лепкава, така че лентата не е лесно да се измести и тя пада. 【Лекота на използване】 Просто отрежете парче от самозалепваща ъглов етикети, махнете фолиото и залепете го върху равна гладка повърхност, за използване на лепило не е необходимо, също така лесно се отстранява и за почистване, не оставя петна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория