.

.

New
Закачалка за дрехи MKKEL - Окачен Удължител за Щанга тоалетна, Дълбока Закачалка за дрехи, Телескопична Вертикална Закачалка За багаж, Закачалка за куки, Универсална ?

Закачалка за дрехи MKKEL - Окачен Удължител за Щанга тоалетна, Дълбока Закачалка за дрехи, Телескопична Вертикална Закачалка За багаж, Закачалка за куки, Универсална Закачалка за дрехи, Аксесоари за оборудване, 36 см,

BGN 38.44

Налично
Налично

Удължител шкаф, окачен удължител за щанга на кабинета, прибиращ тази закачалка за дрехи ● Име на продукта : сгъваем закачалка за дрехи (закачалка за дрехи за кабинет) ● Размер : двойна пътека 36 см (5 стоманени топки), 46 см (8 стоманени топки) ● Цвят : мока ● комплектът включва : разтегателен закачалка за дрехи за гардероба * 1 Сгъваем закачалка за дрехи - това е универсална закачалка за гардероб, в който може да се окачи дрехите си, вратовръзки, шалове, а не само панталониТелескопичен водач закачалка за дрехи в гардероба си, като отговаря на дневните нужди. [Двухрядная амортизирующая пътека] : Окачване с двухколейным амортизирующим скольжением, което се разтяга плавно и безшумно, а нейната носеща способност по-стабилна. [Метална дръжка с перевернутым триъгълник] : Уникален обърнат триъгълник метална дръжка улеснява вытаскивание закачалки, която е красива и трайна. [Надлъжно разтягане] : В закачалка се използва най-горния метод надлъжната инсталиране, който може да се разпъне навън и инсталирате в килера, което е удобно за вземане и сгъване на дрехи.Колкото по-тежък окачена на нея товарът, толкова по-трудно му е да се измести, така че, моля, дръж дрехите си в съответствие с реалната ситуация.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория