.

.

New
3 - за Многократна употреба флакончики за парфюми Кошелькового или пътни размер Черен, розов и прозрачен 1/3 унции.33 ет. унция. 10 мл. - В комплекта са включени капкомер ?

3 - за Многократна употреба флакончики за парфюми Кошелькового или пътни размер Черен, розов и прозрачен 1/3 унции.33 ет. унция. 10 мл. - В комплекта са включени капкомер обем 2-5 мл за лесно пълнене Grand Parfums

BGN 1.33

Налично
Налично

Те също са за многократна употреба!Чудесен начин за пътуване с любимия си аромат, блясък за устни, балсам или етерично маслоУдобен за носене в чантата, джоба или в кола.Елегантен, Скъп руло с обем от 10 мл Бутилки, Ролери, Роллонах.Удобен за носене в чантата, джоба или в кола.Елегантен, Скъп руло с обем от 10 мл Бутилки, Ролери, Роллонах. чудесен начин да съхранявате вашите парфюми. чудесен начин да съхранявате вашите парфюми.побира 1/3 унции всяко, идва с 2 пипетками, които ще ви помогнат лесно да запълни една бутилка.Стъклени флакони за парфюми Grand Parfums най-високо качество за преливане, пътувания и чанти. В комплект вървят 2 пипета за кръвопреливане, които ще ви помогнат лесно да запълни една бутилка.побира 1/3 унции всяко, идва с 2 пипетками, които ще ви помогнат лесно да запълни една бутилка. в тези бутилки могат да се настанят етерични масла, балсами за устни, блески за устни, одеколони, парфюми за всеки вкус.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория