.

.

New
FEIFANZHE Титуляр за TF карти с магнитна Закопчалка, Калъф за карти Micro SD, Калъф за карти TF, Държач за съхранение на карти с памет, Рафтове За съхранение, мениджър кутии за ?

FEIFANZHE Титуляр за TF карти с магнитна Закопчалка, Калъф за карти Micro SD, Калъф за карти TF, Държач за съхранение на карти с памет, Рафтове За съхранение, мениджър кутии за съхранение-01TF

BGN 1.00

Налично
Налично

Плъзнете горния капак кутия за съхранение отстрани, за да поставите карта с памет Параметри : Материал : акрил Размер : 52 X37 X12 мм /2 X1,45 X0,46-инчов Слот притежателите на : могат да се настанят 1 Micro SD карта (TF), тегло : 20 г /0,04 килограм Режим на превключване : Режим на инсталиране на магнитното изсмукване 1. 【Полезни съвети】 Моля, обърнете внимание : в комплекта не са включени никакви карти.Благодарим ви за разбирането!.Пратката включва : 1 x Кутия за карти игра.Прозрачна акрилна капак осигурява лесен достъп до вашите карти благодарение на удобния дизайн. Забележка : SD карта не може да бъде качен.Магнитна закопчалка за лесно отваряне и затваряне.Вътрешни слотове имат индивидуален размер 1 : 1, плътно един до друг, уверете се, че картата с памет не е безпомощно, по-добре да защитава вашите карти.Ако има малки линии от нож, това е нормално! 5. Внимателно отодвиньте горния капак, и всичко е готово.Лесен за носене : Подходящ за пътуване, бизнес пътувания, партита и т.Витрина за демонстрация и събиране, също може да се използва като декорация играта си на масата, за да изглеждат по-стръмен.Често задавани въпроси / Забележка : 1. Внимание : В комплекта не са включени никакви карти. Слот изделия трябва да бъдат прецизно обработени, но на място се отвори малък, и му е трудно напълно опесъчени. На горния капак, изделия, изработени от полиран прозрачен акрил материал, и на нея могат да бъдат малки драскотини, че е нормално! 4.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория