.

.

New
Смарт притурка на BoxWave, който е съвместим с Prestigio Muze 3231 (смарт притурка от BoxWave) - Устройство за четене на SD карти AllReader, четец за карти microSD, SD, Compact USB за Prestigio Muze 3231 - Черн?

Смарт притурка на BoxWave, който е съвместим с Prestigio Muze 3231 (смарт притурка от BoxWave) - Устройство за четене на SD карти AllReader, четец за карти microSD, SD, Compact USB за Prestigio Muze 3231 - Черно jet

BGN 2.33

Налично
Налично

Четец на SD-карти All Reader от Box Wave - едно от най-разнообразни устройства за четене на карти SD и micro SD слот за вашия Muze 3231! Идва с четири интерфейси, включително USB-C, USB-A и Micro-USB за лесен достъпНай-накрая се появи един прост начин за прехвърляне на файлове между устройства!Бързо запишете всичките си снимки на работния плот или качете малко музика на вашия смартфон. никога повече не исчерпывайте памет!Вземете цялата памет с помощта на устройство за четене на SD карти All Reader!Четец на SD-карти All Reader от Box Wave - едно от най-разнообразни устройства за четене на карти SD и micro SD слот за вашия Muze 3231! Идва с четири интерфейси, включително USB-C, USB-A и Micro-USB за лесен достъп.? [ЧЕТИРИ ИНТЕРФЕЙС] Смарт притурка Box Wave е Съвместим с Prestigio Muze 3231.Сега всичко това е възможно с помощта на устройство за четене на SD карти All Reader!Просто включете И играят с помощта на вградени конектори, за да копирате файловете на всички устройства и с тях.Сега всичко това е възможно с помощта на устройство за четене на SD карти All Reader!Просто включете И играят с помощта на вградени конектори, за да копирате файловете на всички устройства и с тях. ? [ЛЕСЕН ТРАНСФЕР на ФАЙЛОВЕ] и Накрая, най-лесният начин за прехвърляне на файлове между устройства!Бързо запишете всичките си снимки на работния плот или качете малко музика на вашия смартфон. ✌ [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто поставете на SD картата или micro SD картата и включете я към устройството Muze 3231; четец за SD-карти All Reader ще открие картата си за БЪРЗ ДОСТЪП до снимки, музика, видео и други файлове!.Лесно сложете го в чантата си, портмонето или джоба и вземете със себе си НАВСЯКЪДЕ!Не купувайте 4 различни четец-четец за всичките си устройства, пазаруване четец на SD-карти All Reader, което просто работи с всички!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория