.

.

New
Защитно фолио за екрана Micger Galaxy S8 с 2 пакети за защита на обектива на камерата, лесен за инсталиране, 3D-стъкло с пълно покритие, защитен слой от закалено стъкло твърд?

Защитно фолио за екрана Micger Galaxy S8 с 2 пакети за защита на обектива на камерата, лесен за инсталиране, 3D-стъкло с пълно покритие, защитен слой от закалено стъкло твърдост 9H за Samsung Galaxy S8 【2 + 2 пакет】

BGN 2.67

Налично
Налично

4 : Внимателно отстранете защитното фолио от обратната страна на екрана ▶Бърз монтаж : Без мехурчета, лесно се инсталира и е запознат, да се предоставя точна, проста и бърза инсталация. ▶ * инсталация * 1 : Използвайте вашия мобилен телефон, за да сканира QR кода върху опаковката, за да получите инсталационен видео. ▶ Твърдост 9 H : материал със защита от надраскване 9 H супер, осигуряващ ефективна защита на телефона от падане, удари и надраскване. 3 : Използвайте приложената прахосмукачка за почистване на прах. ▶ послепродажная гаранция : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим ги за вас в продължение на 12 часа. ▲ Подходящ за : Galaxy S8 Screen Protector 2 + 2 Пакет ▶ Характеристики : ▶ 3 D пълно покритие : 3 D извита повърхност, пълно покритие на екрана, покрывающее целия екран и плавно сливающееся с вашия екран. ❷ ▶【Лесна инсталация протектори S8】 Преди да инсталирате Samsung Galaxy S8 с помощта на мобилен телефон сканирайте QR код на опаковката на продукта, за да получите инсталационен видео.Ако имате някакви въпроси, включително проблеми с разблокировкой на пръстови отпечатъци, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 6 : натиснете Леко, за да прекарате пръста си по екрана. ❺ ▶ 【Висококачествени защитни фолиа за екрана S8】 Samsung Galaxy S8 Стъкло Темперирано фолио, за да се гарантира сигурността на екрана и предотвратяване на такива въздействия, като капание и ритници. 5 : Внимателно залепете фолиото на екрана. ▶ Ultra-висока чистота и чувствителност : висока разделителна способност и ултра-тънък дизайн, който запазва оригиналния сензорен екран мобилен телефон с висока чувствителност, без никакви смущения. ▶ Защита от пръстови отпечатъци : прозрачно водоустойчива и олеофобное покритие на екрана с висока разделителна способност предотвратява появата на пръстови отпечатъци от пот, и мазни петна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория