.

.

New
Регулировочный инструмент за Ръководните винт Карбюратора丨 Qiilu Инструмент за втулки на задното Рычага丨 Инструмент за втулки на задния лост VSE4784 Здрава Замяна от ?

Регулировочный инструмент за Ръководните винт Карбюратора丨 Qiilu Инструмент за втулки на задното Рычага丨 Инструмент за втулки на задния лост VSE4784 Здрава Замяна от Въглеродна Стомана за Ford Mondeo SMax Galaxy инструмент

BGN 2.67

Налично
Налично

) Подмяна на Ford (2006 гИдва с футляром за инструменти за удобство за носене и съхранение.Списък на пакета : 1 х Инструмент за втулки на задния лост, 2 x Аксесоари, 1 x кутия за инструменти. лесна инсталация : инструмент за втулки на задния лост може да се използват в полеви условия, без да махате лост на автомобила.Идва с кутия за инструменти за лесно носене и удобен за съхранение. 【Лесна инсталация】Инструмент за поставяне втулки на задния лост може да се използват в полеви условия, без да махате лост на автомобила. Моля, проверете номер на продукта, съответстващ на информацията служи само за справка. Ако не сте сигурни в продукта, моля, свържете се с нас преди да купите, за да се избегне ненужното възстановяване, благодаря!.Определяне на продукт : Инструмент за премахване на втулка на задния лост може да ви помогне да се свали и инсталира втулка върха за обратно виждане заден лост на автомобила, което значително повишава ефективността от работата и е много практичен инструмент.Добра производителност ~ Инструмент за втулки на задното надлъжно лост е професионално изработен, е с висока производителност и дълъг срок на служба.

Подробности

Item Type:
 Trailing Arm Bush Tool
Material:
Carbon Steel
OE:
VSE4784
Fitment:
Replacement for Ford Mondeo Mk IV (2007-on):
Replacement for Ford (2006-on):
Replacement for Ford Galaxy (2006-on):
Replacement for S60 S80 XC60 V70 XC70 (2006-2009)  :
Package List:
1 x Trailing Arm Bush Tool :
2 x Accessories :
1 x Tool Box:
Note:
1. Please double check the part number of your item, matching information is for reference only.:
2. If you are unsure of the item, please contact us before buying to avoid unnecessary return, thanks!:
Новинка

Подобни продукти в категория