.

.

New
Заваряване раница MELOTOUGH за инструменти и шлем, Чанта за каска Заварчик, Комплект Екстремно облекло с Държач за каска с Голям Капацитет, Чанта за съхранение на Багаж

Заваряване раница MELOTOUGH за инструменти и шлем, Чанта за каска Заварчик, Комплект Екстремно облекло с Държач за каска с Голям Капацитет, Чанта за съхранение на Багаж (Сив)

BGN 3.33

Налично
Налично

Общ дизайн има по-голям капацитет за съхранение и улеснява намирането на вашето облекло ✅Достатъчно място за съхранение на : отворено Предно основно отделение за съхранение разполага с 3 големи открити джоба, 2 джоба с капаци и еластична ивица Molle за съхранение на вещи на място.В това отделение и има място за много други предмети, като например бележка книги, учебници, зарядно за лаптоп, риза с дълъг ръкав и др. ✅ Трайно суровини : Външна материя военен проба, мека на задния панел и презрамки правят чанта здрава и удобна.Здрав, издръжлив материал, много място.Достатъчно място за съхранение на : отворено Предно основно отделение за съхранение разполага с 3 големи открити джоба, 2 джоба с капаци и еластична ивица Molle за съхранение на вещи на място.Страхотна функция, при която можете да откопчавам с цип на капюшоне и само носенето на качулка като раница. ✅Подвижен калъф за заваряване с голям капацитет : Подвижна чанта за каска за максимална защита и съхранение на универсалната шлем. ✅Отличен дизайн : В задния отделение разполага с мек електронен отделение за лаптоп с размери до 17 инча.Идеален за капюшону. ✅Отличен дизайн : В задния отделение разполага с мек електронен отделение за лаптоп с размери до 17 инча.Общ дизайн има по-голям капацитет за съхранение и улеснява намирането на вашето облекло.Добре обмислена чанта.Общ дизайн има по-голям капацитет за съхранение и улеснява намирането на вашето облекло. ✅Достатъчно място за съхранение на : отворено Предно основно отделение за съхранение разполага с 3 големи открити джоба, 2 джоба с капаци и еластична ивица Molle за съхранение на вещи на място.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория