.

.

New
40шт Дамски Самобръсначки за Еднократна употреба С Две Остриета За епилация Машинка за подстригване Самобръсначка Розов Нов!

40шт Дамски Самобръсначки за Еднократна употреба С Две Остриета За епилация Машинка за подстригване Самобръсначка Розов Нов!

BGN 21.45

Налично
Налично

Изпълнение : Опитайте ненадмината производителност с нашия продукт, можете да сте сигурни, че получавате най-добрата възможна производителност за всички ваши нужди Надеждност : доверете се на нашия продукт, за да изпълни своята работа.Трайност : Нашето продуктът е произведен по съвест, с използването на висококачествени материали и строги тестове, за да се гарантира максимална дълготрайност.Дори начинаещите могат лесно и безопасно да го използвате.Те са снабдени с две остриета за прецизно бръснене.Надеждност : доверете се на нашия продукт, за да изпълни своята работа.Трайност : Нашето продуктът е произведен по съвест, с използването на висококачествени материали и строги тестове, за да се гарантира максимална дълготрайност. 40шт Дамски Самобръсначки за Еднократна употреба За епилация с Две Остриета, Машинка за подстригване, Самобръсначка, Нов Розово! !Тези самобръсначки, отстранява фините косъмчета от веждите, шията и лицето, както и ненужни косъмчета по други места.Високо качество : Изработени от висококачествени материали и с изключително внимание към детайлите, тя ще надмине вашите очаквания, изпълнена с прецизност и внимание към детайла.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория