.

.

New
Защитно фолио за ъгъла на масата, Броня за мебелната ръб с двустранна амортизирующими защитни облицовки за мебели, ъгли, защитна мека подплата за ръбове, лесна инст

Защитно фолио за ъгъла на масата, Броня за мебелната ръб с двустранна амортизирующими защитни облицовки за мебели, ъгли, защитна мека подплата за ръбове, лесна инсталация (Цвят: B размер: 4 м)

BGN 21.67

Налично
Налично

Ако искате да премахнете ъгъл за предотвратяване на сблъсъци, можете да внимателно премахване на защита за децата, дърпа ъглова защита хоризонтално★Лесна употреба : 1. Не се опитват защитно-модерните веднага след залепване на ъглова защита.Наличието на мебели значително увеличава опасността, но мебели не трябва да се изхвърли. Преди използването на място, на което трябва да нанесете паста за зъби, трябва внимателно да се втрива, се уверете, че в него няма мръсотия, той не пачкается и може да се приклеиться.Ъглови огради могат да бъдат прикрепени към масата, шкафчику на ръба и прав ъгъл журнального маса.Родителите трябва да се подготвят бебето за по-сигурна и комфортна обстановка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ъглови огради могат да бъдат прикрепени към масата, шкафчику на ръба и прав ъгъл журнального столика5. Когато малката ходи и пълзи, тя много любопитни и обичат да пълзят в дома си.Срокът за доставка е 10-15 дни, а срока за връщане е около 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Срокът за доставка е 10-15 дни, а срока за връщане е около 30 дни. Способността да се приема, че детето е противоположния цвят, по-силни след 100 дни, когато той ще бъде правилното възприемане на цветовете, защото това е избор, със същия успех може да изберете няколко ярки цветове, с красив дизайн защитен рожка. Ъгъл защита от сблъсък-най-добрия си избор, ъглов протектор може не само да даде на мебели по-приятен и красив външен вид, но и за предотвратяване на вредите, които тази мебел носи детето. Плътно лепило върху гумена подложка на повърхността противоударного ъгъл, след това плътно стиснете ъглов протектор ръка, за да се избегне образуването на въздушни мехурчета. Ако лепилото се придържа към мебелите, се изсипва гелевую повърхността с топла вода и избършете с чиста кърпа.Ефект : Ъгъла на защита от сблъсък-най-добрия си избор, ъглов протектор може не само да даде на мебели по-приятен и красив външен вид, но и за предотвратяване на вредите, които тази мебел носи детето.НАДЕЖДНА АДХЕЗИЯ : Включва в себе си истинска двупосочна лента, която лесно отклеивается.Ъглови огради могат да бъдат прикрепени към масата, шкафчику на ръба и прав ъгъл журнального маса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория