.

.

New
Комплект гири GDD с щанга, Триъгълна Гумена Гира, Тренировочная Гира упражнения за вдигане на тежести и Фитнес (Цвят: Синьо размер: 4 кг)

Комплект гири GDD с щанга, Триъгълна Гумена Гира, Тренировочная Гира упражнения за вдигане на тежести и Фитнес (Цвят: Синьо размер: 4 кг)

BGN 70.03

Налично
Налично

Той е идеален за силови тренировки и ви позволява да разшири програмата си за упражнения за постигане на оптимална производителностХарактеристики на 100% чисто нов и високо качество. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт 2.★ Шестоъгълник гумени облицовки за края предотвратяват пързалка и допринасят за съхранението на място. Тази стока е автентичен. ★ 1 чифт дъмбели с тегло 4 кг. След покупката, ако имате някакви въпроси, можете да ни пишете, ние ще ви предоставим професионална и задоволителни решения.Количество : 2Материал : стомана Приложими сценарии : семеен фитнес, фитнес-клуб. ★ Мода и модерен стил : ярки цветове и големи и ясни цифри позволяват лесно да улови ги, да бъдеш наблизо.Триъгълник гири предотвратява нейното пързалка. -Нашият регулируема комплект гири с вход за гири ще ви помогне бързо и лесно да превключвате между упражненията с гири и мряна. ★ Противовесы осигуряват здрав захват.Няма нищо по-добро, отколкото дъмбели-Подобряват здравето на сърдечно-съдовата система-за Увеличаване на мускулна маса-Изгаря калории, за сметка на увеличаване на честотата на сърдечните съкращения-за Увеличаване на плътността на костите и намалява риска от фрактури-Подобряват издръжливостта мышец1.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория