.

.

New
6 Опаковки Пластмасови Клипбордов, Клипборды с Низкопрофильным скоба, Клипборда стандартен формат за писма А4, Окачен Малък Буфер, Бележник за водене на записки за ?

6 Опаковки Пластмасови Клипбордов, Клипборды с Низкопрофильным скоба, Клипборда стандартен формат за писма А4, Окачен Малък Буфер, Бележник за водене на записки за офис, училище, Многоцветен Клипборд, 12.5 х 9

BGN 42.90

Налично
Налично

Пластмасови клипборды предоставят надеждни, трайни здравина, устойчивост на износване и дълготрайностПратката включва : . ? Широко се използва : Този буфер е идеално за съхранение на бележници, бележки, фактури, поръчки за изпълнение на дейности и много други.? Идеален набор от буфера за обмен : Нашият набор от буфера за обмен се състои от 6 буфери за обмен на различни цветове, а именно червено, оранжево, синьо, зелено, лилаво и розово-червено, с размери 12.Краищата са гладки и заоблени, приятни на допир и лесни за почистване. ? Плъзгаща се панта за окачване на : Нашият клипборда е снабден с плъзгаща се метална линия за окачване с дупки, в която може удобно да се мотае клипборда на дома ви или на работното място, а също така и лесно да се премахне и да се спести място, когато не се използва. 6 опаковки пластмасови карти.Може да се използва в офиса, на работа, на склад или в училище.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще възстановим парите.5 х 9 сантиметра. Размер : 12,5 * 9 инча.Технически характеристики на : . Размер се измерва ръчно, са възможни малки отклонения.Материал : пластмаса.Цвят : червено, розово-червено, оранжево, синьо, зелено, лилаво. ? Лесна употреба : Този стилен клипборда оборудван пружинным клипс от неръждаема стомана, в който лесно се поставя хартия стандартен формат A4, лесно се облича и да стреля.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория