.

.

New
Yardwe 3 бр. Сватбен Въздушен Балон Прозрачен за Прозрачна Купа за Доставка Събитие Завод Настолен Аквариум от Домашен Рибен Аквариум Пазител на Анти-Падането на Кръг?

Yardwe 3 бр. Сватбен Въздушен Балон Прозрачен за Прозрачна Купа за Доставка Събитие Завод Настолен Аквариум от Домашен Рибен Аквариум Пазител на Анти-Падането на Кръгла Тенджери Златната Рибка Цвете Офис Betta Глобус

BGN 19.18

Налично
Налично

СТЪКЛЕН аквариум - Малък аквариум с рибки добър за украса на къща, магазин, търговски център и офис -Цвят : Прозрачен въздушен крушка за терариум за растенията -не е толкова лесно да се повреди, като стъклен аквариум, можете да използвате този малък аквариум без никакви угризения на съвестта за малки рибки.Информация за стоки Аквариум за риби, Ако ви харесва да се размножават риби, но не разполагате с достатъчно голямо пространство за инсталиране на аквариума вкъщи, или сте любители да отглеждат цветя, но се страхуват да разбият една ваза на масата, тогава вие трябва да вземете нашата настолна купа за риба. -Подходящ за изпращане като подарък на приятели или семейство, да им се радвате на неговата изящна изработка изработка и детайли стъкло на аквариума.Благодарение на компактния си дизайн, той не ще отнеме твърде много място. -Пуснете малко цветя и растения в този Малък аквариум за риби, промяна на стария стил на цветя в центъра на вашия дом. x 1 × Стъклена купа за риба Характеристики -Материал : стъклена купа за бонбони -Можете да създадете един красив фон за вашия дом, магазин, парти с това луксозен настолен държач за декоративни въздушни растения.НАСТОЛЕН АКВАРИУМ за риби - не е толкова лесно да се повреди, като стъклен аквариум, можете да използвате този малък аквариум без никакви угризения на съвестта.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория