.

.

New
AKNHD Метален Обяд-Бокс С Изолация от Неръждаема Стомана, Обяд-Бокс Bento Box за Училището Работник Офис, Контейнер за Обяд с Топъл, Кутия за съхранение на продукти (Цвят: р

AKNHD Метален Обяд-Бокс С Изолация от Неръждаема Стомана, Обяд-Бокс Bento Box за Училището Работник Офис, Контейнер за Обяд с Топъл, Кутия за съхранение на продукти (Цвят: розов)

BGN 0.67

Налично
Налично

▲ Изработени от висококачествена неръждаема стомана, това е най-добрата кутия за bento за опаковане на здравословни ястияЦвят : син, розов, зелен материал : неръждаема стомана + пластмаса Опаковка в пакет : 1 * кутия за съхранение. ▲ С дизайн на ключалката, лесно се отваря и затваря. ▲Кутии за бэнто запазват ястия и леки закуски, пресни и не позволяват на безредие по време на транспортиране, не позволяват смесване на продукти, споделят зеленчуци, плодове и закуски, за да се запази първоначалният вкус на ястия.Моля, насладете се на здравословна храна, дори на улицата. ▲ Страхотна кутия за приготвяне на bento за контрол на порции на обяд и спазване на специални диети чрез разделно съхранение на продукти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория