.

.

New
DOITOOL 2 бр. Нож За Рязане на сирене, Раклет за печене, Жично Нож за Рязане на Сирене, Маслорезка, Машина За рязане на Тесто, Метална Линия, Жично Инструмент За Рязане на ?

DOITOOL 2 бр. Нож За Рязане на сирене, Раклет за печене, Жично Нож за Рязане на Сирене, Маслорезка, Машина За рязане на Тесто, Метална Линия, Жично Инструмент За Рязане на Сирене

BGN 4.37

Налично
Налично

- Изработен от висококачествена неръждаема стомана, без ръжда, здрав и издръжливСписък на опаковки 2 x Нож за нарязване на сирена Характеристики - Можете да окачите този нож на куката, е лесно да се организира нож за рязане на масло.Информация за стоки моцарела - добър помощник в готвене и печене.УДАРНА МАШИНА - Можете да окачите този нож на куката, е лесно да се организира. - Материал : Неръждаема стомана. - Цвят : Както е показано на тел за рязане на сирене. - Има ергономична дръжка, ефикасна и лесна за употреба сырорезкой. - Размер : Около 18,3 х 9,6 х 0.5 см за рязане на масло.Ръчно ломтерезка за сирене - практичният кухненски режещ инструмент, подходящ за използване в дома, в ресторанта, в хотела. - Практичният кухненски режещ инструмент, подходящ за домашна, ресторантьорството, хотелиерството употреба. - рязане на сирене, масло, хляб и т.МАСЛОРЕЗКА - Изработени от висококачествена неръждаема стомана, без ръжда, здрава и трайна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория