.

.

New
Калъф за изцяло нов Kindle (випуск 2022 година) с каишка за ръка - Кожен калъф с функция за автоматично преминаване в режим на готовност за 6 Kindle (11-то поколение) - випуск 2022

Калъф за изцяло нов Kindle (випуск 2022 година) с каишка за ръка - Кожен калъф с функция за автоматично преминаване в режим на готовност за 6 Kindle (11-то поколение) - випуск 2022 г. (Rabbit)

BGN 13.40

Налично
Налично

Сложи го в чантата, и ще можете да се насладите четене по всяко време и на всяко място 【Приятен и преносим】 каишка за ръка предотвратява случайни падане, по-лесно четене с една ръка. 【Интелигентна функция за събуждане / сън】, Благодарение на вградения чехлу smart Cover устройство за четене на електронни книги Kindle ще бъде лесно разбужено или преведена в режим на сън.Идеален за носене на задната пластина за 6 "Kindle 11th Генерал 2022.Магнитна закопчалка : магнитна конструкция помага на капака на kindle paperwhite плътно затворени, осигурява 360 градуса защита на вашето устройство.Всичко, което трябва да направите е да се наслаждавате на четенето.Вътрешен каишка за ръка ще осигури удобен за използване с една ръка и удобна переноску. Моля, потвърдете вашата модел на kindle в секция "Настройки на устройството", за да се избегне поръчката своята практика неправилен размер. 【Безплатна защитно фолио за екрана】 Има качествена водоустойчива обвивка от изкуствена кожа, вътрешна повърхност от микрофибър, със защита от надраскване и корпус от 100% от поликарбонат.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория