.

.

New
Средство за защита на кожата Дантелен Перуки, Средство за защита на кожата от Лепило за перуки, Грунд за Защита на кожата на главата за перуки, Челни Обков, Лента за ?

Средство за защита на кожата Дантелен Перуки, Средство за защита на кожата от Лепило за перуки, Грунд за Защита на кожата на главата за перуки, Челни Обков, Лента за перуки, Натрупване на перуки, Здрава Естествена декорация

BGN 4.20

Налично
Налично

Нашите средства за защита на скалпа от лепило-спрей за перуки са лесни за експлоатация и са подходящи за начинаещи. четка за зъби с две остриета + 1 бр. регулатор край 1,05 унция + 1 бр. 【Без лепкавост И остатъци】 Текстура, нанесенная на нашата защитен филм на кожата, пресни и нелипкая, когато се прилага не се натрупват, и тя може ефективно отстраняване на мазнините и потта от кожата на главата, което увеличава трайността на лепило за дантелен перуки.В комплекта на нашата спрей за защита на кожата включва : 1 бр. гума, за да перука + 1 бр. 【МНОГО УСТОЙЧИВА ФИКСАЦИЯ】 Този вид спрей за защита на кожата да се дантелен перуки могат едновременно да се осигури необходимата защита на кожата на главата, не може да унищожи свойства на лепилото, това може да направи носенето на перука е по-дълъг, ефектът е по-добра.Нашият спрей за защита на кожата на главата, специално разработена за вашата кожа, за да се избегне дразнене, причинено от лепило.Това е добър избор за хора с чувствителна кожа. 【Лесно управление】 като защитно средство за дантелен перуки той е лесен за използване, просто нанесете малко количество върху кожата, и вие ще можете да защитите кожата на главата и да изпробват други стилове перуки. восъчна пръчка за коса 2,7 грама + 1 бр.Той образува защитен филм между кожата на главата и лепило, подобряване на сцепление връзки за перуки в сухо и мокро време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория