.

.

New
HAIRMASTER Директни Перуки на дантели от човешки косъм 13 × 6 × 1 Тон Част от HD Прозрачни Перуки на Дантели от Човешка коса 150% Плътност, предварително выщипанные с детски к?

HAIRMASTER Директни Перуки на дантели от човешки косъм 13 × 6 × 1 Тон Част от HD Прозрачни Перуки на Дантели от Човешка коса 150% Плътност, предварително выщипанные с детски коса за черни жени (30 инча (опаковка от

BGN 1.67

Налично
Налично

3 Ние имаме пълен екип от сервизно обслужване, така че покупката няма да предизвика загриженост.Лесно може да се поправи. Целият от косата на човешки косъм перуки затваряне на Девственици, откъснати от младите/здрави момичета.Марка : HAIRMASTER Материал : Сурови бразилски перуки от естествена коса Плътност коса : Перуки, изработени от човешка коса 150 плътност Качество на косата : да Не падат, не спутываются, мека и копринена, могат да бъдат променени.Много естествено дължина след полагане на перука : 20" 22" 24" 26" 28" 30" 32" достъпни размер шапчица : средно с регулируеми джапанки (20-22,5 инча) Използването на перука : Може да се използва за сключване на брак, пътуване, работа, ежедневие, посещение на вечери, на активната почивка, гмуркане, скачане с парашут, полет на парахода, за контакти между родители и деца и т.С течение на времето вашите съмнения се разрешават. Имайте нашата Собствена фабрика за производство на Косата е повече от 20 години. ?Предимство : Т-образна част от HD Прозрачни Перуки от човешка коса на дантели.Той лесно растушевывается, независимо от това, някои от вас цветове.Мек и естествен, приятен за кожата. Перуки от човешка коса плътност на 180% са с естествен черен цвят, могат да бъдат оцветени.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория