.

.

New
FOMIYES 12 бр. Кухи Флуоресцентни Щипки за коса, Щипки за коса за деца, Щипки за коса за момичета, Аксесоари за Коса за Деца, Щипки за коса за Малки Момичета, Сладка Малкат?

FOMIYES 12 бр. Кухи Флуоресцентни Щипки за коса, Щипки за коса за деца, Щипки за коса за момичета, Аксесоари за Коса за Деца, Щипки за коса за Малки Момичета, Сладка Малката

BGN 1.67

Налично
Налично

- Шнола за момичета лесен за използване, лесно се побира и защелкивается на косата за надеждна фиксация, удобен за хващане фиби за косаАКСЕСОАРИ за коса за МОМИЧЕТА - ✅ Фиби за коса Snap - това е детски, юношески, детски, те са добри за рождени дни, партита, събития училище и ежедневна употреба. - повече точки за вашата прическа, добра стойност като изящни бижута за коса за момичета в ежедневието детска шнола за коса.ДЕТСКИ щипки за коса - Фиби за коса различни цветове подходящи за всеки рокли на момичетата, им лесно да се свали с коса, без да се повреди. - Всяка шнола за коса съчетана с прекрасен цвят, което я прави красива и активна, подходящ за момичета, деца, детски аксесоари за коса.Списък на пакетите в 12 x фиби за коса Характеристики -Размер : 3. -Цвят : Разноцветни фиби за коса за деца -Материал : пластмаса, железни щипки за коса за деца - Щипки за коса различни цветове, можете да използвате тези игли за коса в тон рокля, тъй като имате нужда от ежедневни щипки за коса-фиби за коса.Информация за стоки, щипки за коса за малки момичета-сладки и очарователни, са подходящи за всякакви поводи, са подходящи за много видове наряди, цветове на косата и прически. щипки за децата Тези красиви фиби за коса също ще стане идеално и практичен подарък за вашите дъщери, внучки, или за младите момичета, и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория