.

.

New
Прибиращ се Закачалка за дрехи, Сгъваема сушилня за дрехи, Алуминиева Стенни закачалка с Подвижни куки за вдлъбната и изпъкнала форма - (Цвят: сребрист)

Прибиращ се Закачалка за дрехи, Сгъваема сушилня за дрехи, Алуминиева Стенни закачалка с Подвижни куки за вдлъбната и изпъкнала форма - (Цвят: сребрист)

BGN 18.69

Налично
Налично

3Технически характеристики : Вид на продукта : Сгъваем държач за одеждыматериал : Алюминийразмер разширяване на продукт : прибл. Подсилена конструкция : Разтегателен сгъваема сушилня за дрехи с по-дебел и дълъг дизайн, по-голяма носеща способност, изключително практични и удобни. ШИРОКО приложение : Разтегателен закачалка за дрехи се използва в най-различни сцени, подходящи за тераси, бани, спални, офиси и други помещения. Сотрите със стени от прах, вода и масло, за да сте сигурни в чистотата на монтажна на стената и сухо2. Нанесете лепило без нокти на проводници основа, с помощта на наказанието или съставен от линии за нанасяне. Конструкция бразда : Сгъваем простор за дрехи увеличава част от бразда, постоянен окачен на прът предотвратява подхлъзването на пръчката, за да се избегне падане на дрехи. Инсталацията е завършена съдържание на Пакета : 1 х бельо комплект. Прибиращ се закачалка за дрехи се използва в най-различни сцени, подходящи за тераси, бани, спални, офиси и други помещения. След като стената ще бъде леко срещу до базова плоча, за да изтръгне излишното лепило без пирони, плътно лепило поддържаща пасту5. Моля, бъдете търпеливи и изчакайте 72 часа, докато калта не се втвърдяват преди использованием6. СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Сгъваема сушилня за дрехи със сгъваема и плъзгаща се конструкция, се разтяга при употреба, в неизползвано състояние в сгънат вид, не заема място.Прибиращ се закачалка за дрехи, сгъваема стенни алуминиеви сгъваеми сушилни за дрехи за прачечных1. Подсилена конструкция : Разтегателен сгъваема сушилня за дрехи с по-дебел и дълъг дизайн, по-голяма носеща способност, изключително практични и удобни. Нанесете принадлежности етикети на основание4.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория