.

.

New
Закачалка за колан Cabilock Сгъваема Закачалка за дрехи, Сгъваема Стяга и Закачалка за сушене на дрехи Закачалка за сушене на дрехи Закачалка за сушене на дрехи Закача?

Закачалка за колан Cabilock Сгъваема Закачалка за дрехи, Сгъваема Стяга и Закачалка за сушене на дрехи Закачалка за сушене на дрехи Закачалка за сушене на дрехи Закачалка за сушене на дрехи Пластмасова Сгъваема Сушилня

BGN 14.70

Налично
Налично

н - Размер : около 26x26x10 см / 10. Информация за продукта търсите многофункциональную закачалка за дрехи?Тези закачалки, направени от добър материал. - Закачалка може да се сгъва за съхранение, което спестява място при съхранение.Сушилня за дрехи : чудесно за сушене на дрехи и кърпи, чорапи и т.Благодарение на сгъваем дизайн закачалка за сушене на дрехи се превръща в плоска и ви позволява лесно да намерите място за съхранение, когато не се използва.Закачалка за сушене на сутиени : сгъваем дизайн, който носи товар, ветрозащитный кука. ПРОСТОР за чорапи с плетене на една кука : тези скоби са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневна употреба. - Материал : PP + 15% - Ветрозащитная конструкция с плетене на една кука, лесно се суши и не се страхува от сдувания. Сгъваема закачалка за чорапи : прост и чист склад, удобен и лесен за използване. - Сгъваема ветрозащитная простор, изключително практични и удобни.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория