.

.

New
Hearprotek 2 двойки от висококачествени концертни затычек за уши, Музикални тапи за уши с шумопотискане, Защита на слуха за музиканти, Фестивали, диджеи, нощни клубове, К?

Hearprotek 2 двойки от висококачествени концертни затычек за уши, Музикални тапи за уши с шумопотискане, Защита на слуха за музиканти, Фестивали, диджеи, нощни клубове, Концерти, Барабанисти, партита 23 db (лилаво)

BGN 3.33

Налично
Налично

【Дискретна и преносим】 Нископрофилен дизайн с прозрачни или матови сгради штекеров, които са невидими, и по-малко видими на сцената по време на концерт, в клуб или в офиса【Запазване на звука, висока точност】 Музикални тапи за уши Hearprotek ефективно намаляват общата сила на звука, като блокира фоновия шум до комфортно ниво, като същевременно се поддържа максимална чистота на звука. 【намаляване на шума на 23 db】 Идва с 2 комплекта берушей на 23 db различни размери (малки и стандартни), което осигурява впечатляваща сила на звука на 23 db, което е доста добър показател за концерт или на репетиция на групата, и вие винаги да имате резервен куплунга, а в случай на някакви свещи, за съжаление, отпаднали или липсват. 【Е Предназначен за комфорт】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, който осигурява комфорт при продължителна употреба.Музикантите прекарват много от времето си, заобиколен от вредните нива на шум. Музиканти разчитат на своя слух на практика и в изпълнението, и е важно, че с течение на времето ги слух не ухудшался. 【Стилен и елегантен】 Благодарение на уникалните филтри лилав цвят тапи за уши привличат вниманието на това, че са стилни алтернатива на други берушам.Комплектът включва мек силиконов сменяем кабел и се предлага в солидна алуминиев калъф с карабинер, която лесно се закрепва към ремням и сумкам за носене, където и да отидете, така че не е нужно да се притеснявате за загуба на штекеров.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория