.

.

New
Vocray 90% 6,5 фута x 15 фута Черна Солнцезащитная плат за сенки за очи, Проклеенный Край с Люверсами, Устойчив на uv Окото, Градински Солнцезащитная мрежа-Капан за растител?

Vocray 90% 6,5 фута x 15 фута Черна Солнцезащитная плат за сенки за очи, Проклеенный Край с Люверсами, Устойчив на uv Окото, Градински Солнцезащитная мрежа-Капан за растителната Покривка, Оранжерии, Тревата във вътрешния

BGN 12.13

Налично
Налично

Защитете растенията от излагане на силна слънчева светлина и прегряванеЛесна инсталация : От всяка страна на всеки 20 инча такива люверсы, билкови втулки равномерно разпределени, те са лесно да се затвори и да се мотае, люверсы укрепени им е лесно отвалить. кърпа за оцветяване.Лесна инсталация : От всяка страна на всеки 20 инча такива люверсы, билкови втулки равномерно разпределени, те са лесно да се затвори и да се мотае, люверсы укрепени им е лесно отвалить.Уникален дизайн : Ние сме разработили схема за сенки с повишен ръбове от лента за намаляване на разкъсвания и издръжливост, както и месингови втулки с двоен шев за осигуряване на допълнителна фиксация.Здрав материал : Плат за сенки е изработена от полиетилен с висока плътност, който в 90% е устойчив на uv радиация.Защитете растенията от излагане на силна слънчева светлина и прегряване. Трикотажная конструкция устойчива на счупвания и износване, и може да се използва в продължение на дълго време.Уникален дизайн : Ние сме разработили схема за сенки с повишен ръбове от лента за намаляване на разкъсвания и издръжливост, както и месингови втулки с двоен шев за осигуряване на допълнителна фиксация. Трикотажная конструкция устойчива на счупвания и износване, и може да се използва в продължение на дълго време. Трикотажная конструкция устойчива на счупвания и износване, и може да се използва в продължение на дълго време. Този оцветяване 90% : 90% солнцезащитная на окото с размер 6,5 метра на 15 метра може да блокира слънчевата светлина и топлина.Здрав материал : Плат за сенки е изработена от полиетилен с висока плътност, който в 90% е устойчив на uv радиация.Многоцелеви : козирка широко се използва в градините, на зеленчукови полета, растително покривка, оранжерия, на балкона, в детската градина, в беседка, на места за барбекю и други открити площи, което го прави по-удобно.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория