.

.

New
Комплект аксесоари за микроскоп, за Възрастни, Регулируемо Led Осветление, Хоризонтални Лостове, Помещение за Видеомикроскопа 21 мм, Лабораторни Консумативи (Цвят: 21

Комплект аксесоари за микроскоп, за Възрастни, Регулируемо Led Осветление, Хоризонтални Лостове, Помещение за Видеомикроскопа 21 мм, Лабораторни Консумативи (Цвят: 21 мм)

BGN 1.67

Налично
Налично

Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерванеБлагодарим ви за разбирането. Номер на модела : 21 мм.Моля, обърнете истински като стандарт.Вид на продукта : Стойка за микроскопи.Пратката включва : 1 х поставка за микроскоп Забележка : 1.Това е практичен аксесоар, лесен за инсталиране. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Инсталационен диаметър на лампата : 63 мм.Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.Незаменим аксесоар за микроскоп.Дължина на скоба : 260 мм. работен диаметър : 21 мм или 25 мм, Подходящи за отвори на притежателя на фокусиране диаметър 21 мм Използва висококачествени материали, е трайна, има стабилни резултати и може да се използва в продължение на дълго време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория