.

.

New
Адаптер жични клавиатура и мишка за Nintendo Switch/PS4/PS3/Xbox One/Xbox 360 Host Series и за конзолата Nintendo Switch, конвертор на мишката и клавиатурата Поддържа потребителски дисплей и фун?

Адаптер жични клавиатура и мишка за Nintendo Switch/PS4/PS3/Xbox One/Xbox 360 Host Series и за конзолата Nintendo Switch, конвертор на мишката и клавиатурата Поддържа потребителски дисплей и функция на бутона reset

BGN 15.06

Налично
Налично

【Потребителско показване на】 Нашия адаптер за клавиатура и мишка за ps4 /ps3 поддържа потребителски дисплей и функция на бутона за нулиране 【Лесно управление】 Този адаптер, мишка и клавиатура за Xbox щепсела и да играе, не е нужно да инсталирате драйвери, водени от оригинални игри контролер, вие можете да зададете произволен бутон на клавиатурата и мишката, като всички функции на бутоните на играта на игралното поле. (Моля, прочетете ръководство за потребителя преди употреба. 【ПОДОБРИ ИГРИТЕ】 Този конвертор на мишката и клавиатурата, за N-Switch може да се преобразува сигналите от клавиатурата и мишката на сигнали контролер за игра, като играчите на най-добрите техники за управление на играта и повишава удоволствието от играта.Стабилна връзка по кабел, осигурява добра игра опит!. 1x Ръководство за потребителя.Този адаптер за преобразуване на клавиатурата и на мишката позволява на играчите да използват клавиатура слушалка и слушалка мишка вместо игрален контролер, за да играят на игри на PS4 / PS3 / Xbox One / N-Switch. 【Високо качество】 Слот адаптери за мишка и клавиатура с малки размери, удобно да ги носи със себе си, те са красиви на външен вид и отлично се държат в ръка.Нашият конвертор ще ви помогне да използвате външна кабелна полноразмерную клавиатура и мишка за игри, замяна на вашият оригинален безжичен контролер.Моля, обърнете внимание : поддържат се само жични клавиатура и мишка, но не и безжична клавиатура-мишка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория