.

.

New
Luxshiny 3 бр. Сензор за Влажност в Стаята на бебето, Измерване на Температура и Влажност в помещението, Монитор на Влажността в Помещението, Влага, Аксесоар за Стаята, м?

Luxshiny 3 бр. Сензор за Влажност в Стаята на бебето, Измерване на Температура и Влажност в помещението, Монитор на Влажността в Помещението, Влага, Аксесоар за Стаята, метеорологичната станция, Часовници, Електронни

BGN 29.28

Налично
Налично

СПАЛНЯ - Дигитален влагомер С помощта на това устройство можете лесно да научите на температурата и влажността в затворени помещенияВЛАГОМЕР - подходящ за спални, всекидневна, детска стая, офис и други места.ВЛАГОМЕР - подходящ за спални, всекидневна, детска стая, офис и други места.електронен дома Това може да бъде и подарък за приятелите си, тя ги хареса.На СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА - задължителен атрибут за деца и идеален подарък за любими хора. - Подходящ за спални, всекидневна, детска стая, офис и други помещения с гигрометром.ВЛАГОМЕР за ПОМЕЩЕНИЯ С магнитна кука можете да го закачите на стената на хладилника, за да се използва като титуляр или като кука.Точно влагомер Практично и полезно устройство за домашна и офис употреба.Машина за висока точност влагомер. - Този дигитален влагомер малък и портативен. - Можете лесно да научите температурата и влажността в помещението с помощта на това устройство Creative Hanging.ДИГИТАЛЕН ВЛАГОМЕР - м много точен, подходящи за случаи, изискващи висока точност на измерване.5 см/2,93 х 2,68 х 0,59 инча Практичен цифров. - В задната част на устройството има кука, така че също може да бъде прикрепен към LCD дисплея wall house.Списък на опаковки, 3 x Електронни характеристики Материал : ABS led дисплей.Машина за висока точност влагомер С помощта на това устройство можете лесно да научите на температурата и влажността в затворени помещения.Без проблеми може да се сложи в дамска чанта или раница и да вземете със себе си в офиса или на друго място, където искате да отидете на цифрови технологии за оранжерии.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория