.

.

New
Възглавница за увеличаване на стола Sumnacon - За деца, Преносима Разборная Възглавница За столче за хранене за хранене, миещи Колани От Плътна тъкан На седалката на ст?

Възглавница за увеличаване на стола Sumnacon - За деца, Преносима Разборная Възглавница За столче за хранене за хранене, миещи Колани От Плътна тъкан На седалката на стола, Горски Животни

BGN 9.80

Налично
Налично

Характеристика : Размери : Дължина, широчина : 32 cm / 12,6 инча, дебелина : 8 см / 3,15 инча Материал : лен + гъба с висока плътност Опаковка : 1 * Детско столче-седалка с подлакътници за децаКомпактна конструкция и е идеална за изнасяне от дома си и отива в ресторанти или за една нощ.Размер на стоката подробно е посочен на снимката, моля, проверете го преди да купите. Материал : платно, гъба с висока плътност. Здрав платно калъф могат да се свалят и да се изпират на ръка.Лесна и приятна тъкан е идеална за вашето дете. С помощта на здравите колани и на него можете лесно и безопасно прикачване към всеки един стол, и той не ще се плъзне.Описание : Ето 5 причини, поради които трябва да изберете детско столче-седалка с подлакътници Urlife Baby : 1. Предназначена е за малки деца, които могат да седне на масата без чужда помощ, може да се използва като поставка за детското хранене на стола или на подложки за настолни столове, като им помага да се насладите на хранене.Висококачествени материали-Модерни облицовки за седалки от лен, гъба с висока плътност здрава и не оставя вдлъбнатини, но също така допринася за комфорта; Калъф застегивается на ципа, така че може да се сваля за пране.Широко приложение - Може да се използва за хранене на децата, рисуване и за писане и игри.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория