.

.

New
DOITOOL 1 Комплект Титуляр За Премахване на очите За Пътуване Традиционен Портативен Професионален многократна употреба Масаж, Мокса Ароматерапия Тялото Керамични Н?

DOITOOL 1 Комплект Титуляр За Премахване на очите За Пътуване Традиционен Портативен Професионален многократна употреба Масаж, Мокса Ароматерапия Тялото Керамични Начало на Кабинковия Инструмент за Обгаряне Облекчение

BGN 15.06

Налично
Налично

Пратката включва 1 х гърне за обгаряне 1 Х окото Характеристики -Той е лесен за използване и експлоатация, както и поддържане на ръчни массажеров за гърба Чаша за обгаряне : Нашият гърне за обгаряне, също е много практичен, тъй като ефективно премахва умората. -Цвят : Зелен обгаряне -Материал : Керамика, пречистване на моксы с меден резервоар - Освобождава от усещането за студ по тялото. - Той е лек, така че е лесно и удобно за носене китайска пръчка мокса.Китайски комплекти за вендузи на акупунктурните точки : Подходящи за професионални болници и частни домове.34 X3 чаша, за да даде форма. - Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба физиотерапевтического инструмент.Повторно използване за добра грижа за здравето.Керамичен съд за обгаряне : той е лесен за използване, експлоатация и поддръжка.Многократно използване на масажор за добра грижа за здравето.Кутия за горелки Мокса Stick : Избавя от чувството на студ в тялото. - Също така може да стане добър избор за подарък за рожден ден за вашите приятели и семейства мокса box.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория