.

.

New
Кварцов Гуа-Ша, Инструменти за грижа за лицето, Натурален Терени Гуа-Ша, Кристален Камък за кожата на Тялото за СПА-Акупунктурной терапия, техники на граничната точ?

Кварцов Гуа-Ша, Инструменти за грижа за лицето, Натурален Терени Гуа-Ша, Кристален Камък за кожата на Тялото за СПА-Акупунктурной терапия, техники на граничната точка на точка (езеро Зелено)

BGN 4.48

Налично
Налично

Физически премахване на напрежение с тялото, гуа ша е известен за това, че облекчава болки, които не се поддават на лечение с лекарства, отпускаемыми без рецепта, особено при мигренаИдеална за нанасяне върху лицето, гърба (най-често обрабатываемую) и краката.Предлагаме ви най-пълен курс масаж.Практикуемый в продължение на хилядолетия за намаляване на възпалението, днес гуа-ша се използва при различни заболявания, като се започне от хепатит В и завършва на синдрома на пременопаузы.Освен това, той е достатъчно нежен е за почистване и лечение, без да оставят грозни следи и с много малка болка. Без статични смущения. -Състояние : 100% чисто нов -Размер : около 8 * 5,8 см - Изработена от висококачествен естествен материал, трайни, супер лесно за почистване. Чудесен материал : Изработен е от розов кристал премиум-клас, с помощта на специална технология за обработка и изисканост, който съдържа полезни минерали за красота на кожата и здравето на тялото, по-дебели и по-ефективен от традиционните бели дъски Гуаша. Форма на сърце : 8 * 5,8 см, преносима и удобна. - Отлично въздействие върху акупунктурните точки на брадичката, моста на носа, пръстите на челото, шията, бузите, очите и на цялото тяло. - Ултра гладка повърхност никога няма да нарани кожата си за по-безопасен масаж.Пратката включва : Инструменти от розов кварц Гуа Ша, розов камък за кожата на тялото за СПА-акупунктура Розов кристал Гуа Ша-крехка продукт, ако той е счупен по време на доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви изпратим отново безплатно. Традиционната китайска хигиена и насърчаване на здравословния начин на живот : Запознайте се с древен китайски метод, хигиенни грижи.Гуа Ша-се Движат свободно, без болка!На базата на китайската техника на 2000-годишна давност, известна като Гуа Ша, този инструмент осигурява миофасциальное релаксация, които ще ви помогнат бързо и ефективно облекчаване на болката в мускулите и ставите!Този гуа-ша, ще се чувствате комфортно, независимо от това, в коя част на тялото ще се използва.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория