.

.

New
Закрит Тенис на Фонтан, Водопад, Декор за Аквариум с Водно помпа и Накити, Керамични Скала, Купа за Риба, Настолен Аквариум, Украшение в Ретро стил, Дизайн на двора и ?

Закрит Тенис на Фонтан, Водопад, Декор за Аквариум с Водно помпа и Накити, Керамични Скала, Купа за Риба, Настолен Аквариум, Украшение в Ретро стил, Дизайн на двора и за офис, Украсата на дома на масата (Стил 1)

BGN 55.60

Налично
Налично

【Ландшафтна модел】-Използва се симулационно пейзаж моделиране, има дървета и алпинеуми, водата тече през фонтан От такива фактори, като например печене, качеството на производство, измерване и заснемане, има малки разлики или дефекти в размер, форма, цвят и дебелина на продукта. 【Прилагането на】 -Красива форма и перфектен размер, подходящ за настаняване в хола, спалнята, офиса, кафе и така нататък. 【Материал】 : Скала : керамика, аквариума за риби : акрил, категория : масив дърво.Тип : Плаващ украса за вашия аквариум.Вслушайте се в звука на низвергающегося водопад, това ще повиши настроението ви и ще премахне стреса след цял работен ден. отглеждане на риби в аквариум по-долу, тя е едновременно десктоп украса водопад, аквариум за риби. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. 【Забележка】 се дължи на фактори, като например печене, качеството на производство, измерване и заснемане, има малки разлики или дефекти в размер, форма, цвят и дебелина на продукта.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория