.

.

New
95 бр. Аксесоари за парти в чест на рождения Ден на Коте, Украса за парти с Коте, Включват Банер реклама, балони, Окачени Къдрите на Фона на Покривката, Topper за торти, Ке?

95 бр. Аксесоари за парти в чест на рождения Ден на Коте, Украса за парти с Коте, Включват Банер реклама, балони, Окачени Къдрите на Фона на Покривката, Topper за торти, Кексчета, Салфетки за детски тематични партита

BGN 10.40

Налично
Налично

? [Изненада за деца] : Това е идеална украса за парти, със сигурност ще ви накара да крещи и се потопете децата си, семейството и приятелите си в незабравимо преживяване? [Mailto включва в себе си] : Вие получавате 1 комплект банер честит рожден ден, 1 фон, 1 покривка, 1 topper за торта, 24 топпера за кифли, 16 латекс мъниста с коте, 6 висящи резба, 50 стикери. ? [Подходяща за всеки повод] : празнични украси с анимационни котка, подходящи за детски рождени дни, детски игри, празнични партита, семейни партита и други тържества, а също така могат да се използват като семейни бижута и украса на стаята.В него има всичко необходимо за тематични партита по повод рождения ден, и той еднократно, така че ще можете да спестите повече време, за да се насладите на страна.Благодарение на строг производствен процес и пълното време за забавление на децата и сигурност, можете да си купите с увереност.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория