.

.

New
Авто бариера COLETA за кучета за джипове и превозни средства - Регулируема по размер с допълнителна защитна мрежа за пълно покритие. Сверхпрочный Универсален раздели?

Авто бариера COLETA за кучета за джипове и превозни средства - Регулируема по размер с допълнителна защитна мрежа за пълно покритие. Сверхпрочный Универсален разделител, лесно за инсталиране и излитане за сигурност

BGN 3.00

Налично
Налично

Мрежест бариера за кучета е покрит с нетоксични покритие, което е здрав, сигурен и не податливи на корозия за продължително използванеТой удължава на 59,5 см в дължина, правилно да затвори товарен клон на всяка кола с помощта на выдвижного останалите главата.ПРЕДОТВРАЩАЙТЕ аварии И РАЗСЕЙВАЩИ ФАКТОРИ : сигурност - това е всичко!Този голям бариера за кучета държи на домашни любимци в товарното отделение на автомобила далеч от водача, като се избягва отвличане на вниманието и осигуряване на общата сигурност.Никакви средства не се изисква. СВЕРХПРОЧНАЯ метална конструкция : изработени от висококачествена стоманена тел за защита от кучета, деца и пътници.Основната панел е с размери от 35,4 инча (L) x 16,5 инча (H) и странични панели - 12 инча (H) x 16,5 инча (L).Гладка стоманена повърхност не боли салону на вашия автомобил или на вашето куче.Включва ДОПЪЛНИТЕЛНА БАРИЕРА ДВОЙНА ЗАЩИТА : мрежести врата с двойна защита за кучета, покриващи всички възможни пукнатини, при които кучето може да се изкачи (подходящ за повечето коли).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория