.

.

New
Сгъваем мини Батут FREEDARE 40 /48, Вътрешен Батут за деца, Тренировки на закрито/градина за възрастни, Рикошет за фитнес с регулираща се дръжка от стиропор, максимално на?

Сгъваем мини Батут FREEDARE 40 /48, Вътрешен Батут за деца, Тренировки на закрито/градина за възрастни, Рикошет за фитнес с регулираща се дръжка от стиропор, максимално натоварване 330/450 паунда

BGN 46.80

Налично
Налично

Затворени здрави стоманени пружиниТой може ефективно да изгаря калории и спомага за циркулацията на кръвта.Крака от тежка рамка от стомана с противоскользящими гумени втулками.Максимално натоварване - 330 кг.Регулируема дръжка от стиропор и силни крака с гумени втулками правят рикошет противоскользящим и сигурен. подходящ за практикуване на йога и други кардиотренировок със скокове. 【УНИВЕРСАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ】 Батут е подходящ както за възрастни така и за деца.Намерете свързващ шев.Регулируема дръжка от стиропор.Сгънете батут за упражнения около 1/4 от обиколката.Лесно да се съхранява в колата, на шкафа, на нощното шкафче, а също и под дивана или леглото.Мини батут за фитнес оборудван с регулируема дръжка и противоскользящими крака, която осигурява абсолютна безопасност при извършване на физически упражнения.Сгънете мини батут за фитнес полукръг. Ние ви предлагаме 6 подвижни крачета с гумени топчета, които ефективно намаляват нивото на шума и предпазва вашия размер.Удовлетворенное предложеното решение при възникване на някакви проблеми!.Мошеник е завършен. 【Обслужване на клиентите и гаранция】 Ние ви даваме 12 месеца гаранция на качеството. 【СГЪВАЕМА и безшумен】 Подходящ е както за вътрешно, така и за външна употреба.Инсталиране на батут и закрепването с винтове може да отнеме имате около 10 минути.Можете да го сложи в колата, под легло и диван, в шкаф и т. 12-месечно обслужване на качеството на продуктите!.Това може да помогне за увеличаване на чистата мускулна маса и сила.В същото време уникална сгъваема конструкция позволява лесно да се съхранява на батут дома, в килера, кола и т. 【ЛЕСНА и ЕФЕКТИВНА СЪБРАНИЕ】 КЪМ всеки малък батуту прикрепена специална инструкция за монтаж, в която са илюстрирани подробни етапи на изграждане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория